שלום עצתכם...

• פותח הנושא bzk3
  • פורסם בתאריך

bzk3

New member
שלום עצתכם...

בס"ד קשה לי לקום בבוקר לבית כנסת איך אפשר להתגבר

יש לי ...

ללכת לישון מוקדם ... לכוון שתי שעונים בבוקר ..... אחרי כמה פעמים שתעמוד בזה ..זה יבוא לך בטביעיות הגוף שלנו איך שאנחנו מרגילים אותו ככה הוא פועל וכל פעם יהיה לך יותר קל . שהשם יתן לך כוח!!! בהצלחה

ח..ח.. העיקר שכחת ....

להתפלל !! תבקש מה' לקום מוקדם. אחרי יותר מ10 שנות נסיון במלחמה הזאת , תפילה מטעילה הרבה יותר מאלף שעונים ולישון בשקיעה. ממילא , אם התפללת וביקשת ורצית וחפצת , אפילו אם לא קמת , חלקך בין המקדימים ...

חחחחח בן של מלך אני חשבתי

שזה מובן מאליו אני לא צריכה להזכיר את התפילה אתה מבין הדבר הראשון שעלה לי זה לבקש מאבא ואחרכך הכול .. משום מה לא כתבתי את זה .. צודק

לישון מוקדם

בס"ד לבעלי יש את אותה בעיה בשביל לקום מוקדם הוא חייב לישון לפני 11 שן מוקדם ובעזרת השם גם תקום מוקדם

תתשובה..

אני מכירה סיפור של אנ"ש שכבר אחרי ערבית היו אומרים קריאת שמע בבית כנסת על מנת שלא יוכלו לדבר לאחר מכן זוהי דרך טובה..ומי שיושן מאוחר אז הוא מילא עייף ונרדם בקלות.

אני עם הבעיה של אינדיק ....

גם אני הולך למיטה אני בוהה בתיקרה עד לפנות בוקר ורק אז נרדם ....

אינדיק

New member
לא פשוט

לא שכנע אותי ללכת למיטה

j123

New member
יש טכניקה ששווה לנסות

מפעילים כשעה לפני שרוצים לישון, ע"י טיימר, מוזיקה חלשה ונעימה. לאחר מכן מספר דקות לפני שרוצים לקום מפעילים שעון מעורר חזק על מצב "נודניק". קראתי שזה עובד... לא ממש ניסיתי, אבל שווה לבדוק את זה. הלוואי וזה יעבוד לי ולכולנו, ב"ה.

למעלה