שלום,עצה.

vampire girl7

New member
שלום,עצה.

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לדון בזה..אבל אני אשאל בכל זאת, (זה יהיה ארוך כך שאם אין לכם כוח.. תפסיקו לקרוא עכשיו). אני סטודנטית לצילום ועובדת במקביל במכירות של שירות לקוחות(פרונטלי) אני עובדת שם 8-9 חודשים בערך..עד עכשיו היה לי יחסית טוב (תתפלאו,למרות שאתם בטח מתארים לעצמכם ששירות לקוחות זה לא כזה נשמע כיף) אבל אני נורא סבלנית ואוהבת לעזור. החליפו לי את הבוסית שאני לא ממש מרוצה ממנה..לא מהניהול שלה..משום דבר.. היא שתלטנית,צועקת,ואפילו לפעמים די מעליבה אם אני עושה משהו שלא מוצא חן בעינה. היתה לי עד עכשיו מנהלת מקסימה שממש הסתדרתי איתה..בתור מנהלת ובתור חברה..שלא היתה צועקת ולא שום דבר כזה. אם היה היה לה משהו לומר לי,היא היתה אומרת את זה כמו שצריך. וזה היה נראה שהיא תמיד היתה מרוצה ממני ולא היו לה תלונות עלי. אבל עכשיו שהמצב השתנה ויש לי רודנית על הראש וכמה עובדות חדשות ומעצבנות שהיא מעדיפה אותן על פני..חדשות לחלוטין שאם הן עושות משהו לא בסדר היא לא מתלוננת עליהן כמו שעלי. אני כל הזמן מקבלת ממנה פרצופים ומבטים חודרים שממש גורמים לי להרגיש רע..ואין לי ממש חשק לעבוד ככה. אבל אני ממש צריכה את הכסף הזה (אני סטודנטית נו אתם יודעים איך זה). ואני עובדת שם לא יום ולא יומיים.. ועכשיו דרך חברים רוצים למצוא לי עבודה שיותר קשורה לתחום הצילום שאני כ"כ אוהבת..זה לא סופי. השאלה היא:האם לעזוב גם אם אקבל את ההצעה או לא? סליחה על החפירה ותודה מראש.

תשובה את צריכה להפריד כאן בין שני דברים: א) עניין עזיבת עבודה אחת לטובת עבודה שניה שאותה את אוהבת יותר או היא בעלת יותר ערך (כספי, חברתי, קידומי וכ"ו). זה בהחלט עניין לגיטימי שכדאי לך לקדם. ב) עזיבת עבודה בגלל בוסית שהוחלפה. לדעתי (אני יכול להביע רק את מה שאני הייתי עושה במקומך) את צריכה, לפחות לזמן מה, כן להישאר בעבודה עם הבוסית הבעייתית, רק בשביל להבין למה היא מתנהגת אליך כך. הסיטואציה הזו יכולה לחזור גם במקומות עבודה הבאים וחשוב שתלמדי לפחות לנסות להסתדר איתה. אם זה באמת בלתי אפשרי, אז אין לך מנוס מלעזוב את העבודה ואם יש לך אופציה אחרת שאת יותר אוהבת, זה רק מצויין.

לידול

New member
היי

למה המזוכיזם הזה לא הבנתי? גם אם היא תישאר עוד חצי שנה בעבודה ובסוף תבין שהבוסית מתייחסת אליה ככה כי נגיד הבוסית שונאת גינגיות כי מלכת הכיתה של הבוסית ביסודי הייתה ג'ינגית והבוסית שלה לא הייתה פופולרית. מה זה עוזר לה ההבנה הזאת? לא צריך לעניין אותה למה הבוסית רעה אליה. היא יודעת שהיא יכולה להיות עובדת טובה כיוון שהיא הסתדרה עם הבוסית הקודמת והיא צריכה לדעתי לשאוף למצב בו היא עובדת עם בוסית שהן מסתדרות אחת עם השנייה. כמובן אם המצב הכלכלי מכריח אז אולי היא תיאלץ להמשיך לעבוד מתחת למישהי לא נחמדה. אבל היא לא צריכה בשום פנים ואופן לפרש שיש משהו לא בסדר בה בגלל שמתאכזרים אליה. התוקפן הוא ורק הוא אשם ולא הקורבן.

vampire girl7

New member
אני חושבת

שאת צודקת אבל אין לי ברירה אלא להישאר לבנתיים ולראות מה קורה.. מבחינה כספית בלבד. אני זוכרת שבהתחלה כ"כ נהנתי להגיע לעבודה..הייתי באה לעבודה וחוזרת מהעבודה עם חיוך. ועכשיו זה רק תסכול ומרמור..וכמה שאתה צריך לרצות את הבוסית שלך זה לא מספיק..תמיד יש תלונות. זה מבאס,זה מבאס שביום בהיר אחד הכל מסביבך משתנה-הבוסית ושאר עובדים האחרים שאתה נהנה לעבוד איתם..מתחלפים למתנכלים אליך. זה לא פייר.

DeMitri

New member
כמה דברים שלדעתי את צריכה לשים לב אליהם

שמעי, את מתקרבת עוד מעט לשנה עבודה. אחרי שנה עבודה אם מפטרים אותך את מקבלת פיצויים. תדעי שלא כל העולם סובב סביבך ולמעלה בהנהלה יש דברים שאת לא יודעת שקורים. כמו לדוגמא שהם רוצים לגרום לך לעזוב בעצמך לפני שתגיעי לשנה והם יצטרכו לשלם לך פיצויים, חשבת על זה? אני לא חושב, אבל ככה זה באירגונים גדולים את צריכה לשים לב לזה. לעזוב זה מיותר עד שלא תסיימי שנה לפחות, כי הם ישיגו את מה שהם רוצים ואת סתם תפסידי. את צריכה להיות מודעת למצב הזה ולחשוב איך "לשרוד" את הזמן שנותר לך. בהצלחה.

vampire girl7

New member
תודה לך

אני אקח את זה לתשומת

למעלה