שלום עם נחמד!

שי קון

New member
סוכנות רצינים

זו סוכנות שלא גובה כסף אם לא עבדת ב-טייק טו את נרשמת ומביאה כמה תמונות או לחילופין מצטלמת אצלם תמורת כ-300 ש"ח (שזה סביר) יש דמי רישום חד פעמיים של כ-150 ש"ח, אבל שימי לב, נלקחים מתוך העבודה הראשונה, זה אומר שאם לא תעבדי לא תשלמי את דמי הרישום. תסתכלי בסדרות ותראי את השם בכל סדרה שניה. כל מה שכתבתי (כולל הסכומים) נכון 4 שנים אחורה כשנרשמתי השתתפתי ב"כסף קטלני", "אסקימו לימון", "חלומות נעורים", "צ´יקס" ועוד כמה פיילוטים. רק שתדעי אם יש לך שאיפות משחק יותר גדולות אל תלכי לסוכנות ניצבים, אין באמת קידום מלביות ניצב (זה נדיר מאוד) והיחס לא תמיד נחמד. מעסיקים אותך תמורת כ-150-200 ש"ח ליום עבודה שנמשך לא יותר מ-12 שעות אבל כמעט אף פעם לא פחות. באסקימו לימון היינו בדיוק 12 שעות ולא דקה פחות, אפילו שסיימו איתנו לא רצו לשחרר אותנו, כי היו חייבים לנצל כל שניה שהם משלמים עליה, היינו מלא ניצבים והיחס ממש מגעיל (זו היתה הפקה עם היחס הכי מגעיל, אחריה נשבעתי שאני לא אהיה יותר ניצב,בסוף נכנעתי עשיתי עוד כמה. בסכף קטלני למשל היינו 6 ניצבים והתייחסו אלינו ממש יפה היינו כמו כולם, התחלנו את הצילומים ב-16:00 , הגענו בדיוק בזמן האוכל, ישר הציעו לנו, וישבנו עם השחקנים. לעומת אסקימו לימון שם הקצו לנו מקום מיוחד בחדר אוכל וכשהכוכבים (אלק) הגיעו לאכול הזיזו אותנו (אלק הוליווד) שלא נתערבב וכי לא היה נעים לניקי גולשטיין המתנשא להיות עם ניצבים. בפרסומות הכי כייף, אם יש שעות נוספות משלמים, מתייחסים יפה, וכייף. מאז הספקתי ללמוד משחק כך שאני לא מוכן להיות ניצב היום בשום מקרה. למרות מה שסיפרתי, זו חוויה יפה אם את נשארת בפרופורציות. דרך אגב, אם הייתי הולך לכל התוכניות שהם התקשרו אלי הייתי עושה בערך 70 ניצבויות בשנה... תהני טייק טו 036915384, 036915392 אחד מהם זה פקס, לא זוכר איזה

שלום עם נחמד!

הייי......איזה כיף זה להופיע בטלויזיה ואז אנשים מכירים אותך ויודעים שאתה קייםֱ! החלום שלי זה להיות מפורסמת ואני רוצה ללכת לאיזה שהוא מקום ששם מקבלים לפירסומות אבל אני מפחדת שאני ישלם להם כסף ואז לא יצא מזה כלום,כי אומרים שהם לוקחים כסף מאנשים ומבטיחים להם שהם יופיע בטלויזיה ובסוף לא קורה בעצם כלום!...אז מה דעתכם על זה? דרך אגב אני בת 14 וחצי.....!!!!!!!!!!! ביי

למעלה