שלום עליכם!

דו דיאז

New member
שלום עליכם!

נעים מאוד! לא ממש הצגתי את עצמי פעם קודמת שכתבתי כאן (על רדיו ברסלב "ערכת מגן") אז ככה: אני דו-מוסיקאית אומנית מתחזקת אוהבת את הקב"ה יותר מכככולם!
וקצת היפראקטיבית (לידע כללי) בכל אופן שאלה לי, מישהו מכיר רב פוסק ברסלבר מהמרכז?

אמיתי 24

New member
מה פשט רב פוסק ברלסבר ?

עמ"י עש"ו יש הרבה פוסקים תלמידי חכמים גדולים ורובם אינם ברסלבים אבל למה דוקה את רוצה ברסלבר ? אין יותר מידי הפרש בין דברי רבנו לדבר הכתובים בשו"ע יותר נכון הוא מחייב את כולם ללכת לפי שו"ע אז צדיקה את פשוט תלכי למדרשיה של ברלסבים בהוד השרון ושם יש רבנית והיא תעזור לך וחבל לך הזמן כל את מטיילת ושורפת זמן

אמיתי 24

New member
ובקשר להיפר האקטביות זה לא רע

עמ"י עש"ו בכלל אפילו טוב אם יודעים לנצל את זה לדברים טובים חזק וברוך ובע"ה תצלחי לעלות ולתחזק
והשכיל בעבודת השם ויראת שמים

דו דיאז

New member
שלוםם

בס"ד זה לא שאני מגבילה את עצמי רק לרב ברסלבר! פשוט בזכות הקב"ה ששלח את רבנו להביא אותי הלום אני עומדת כאן היום עם אמונה גדולה יותר מכל האוקינוסים שבעולם! וכיסופים שיום אחד אזכה להיות ברסלבית! באותו היום שחזרתי בתשובה אחזתי בידי את סיפורי מעשיות, ואם אני יכולה ללכת לרב מקורב לרבנו אליו אני אלך! תודה אמיתי אני אברר לגבי המדרשה ותודה למעלה מן הזמן אני אנסה למצוא את מס הטלפון שלו! בע"ה אכן שנזכה כככולנו להתחזק להתקרב ולהשכיל בקדושה אנחנו וכל עם ישראל!!!

למעלה