שלום עליכם! וגם עלי. 1301339851, בעד.
S Sabat0 New member 8/7/07 #5 ../images/Emo140.gif תודה! עוד הצבעות, חבר'ה. אם השלום עובר, תראו אותי בעשיריה.
A A S S A S I N New member 8/7/07 #6 למה? :\ אם אתה נכנס לעשירייה, תחזיק 400 מיליארד כח טה"א ותשב כל היום על המיקוש זו הדרך היחידה שבה אולי אולי אוליייייייייייייייייי יש סיכוי שתשרוד
למה? :\ אם אתה נכנס לעשירייה, תחזיק 400 מיליארד כח טה"א ותשב כל היום על המיקוש זו הדרך היחידה שבה אולי אולי אוליייייייייייייייייי יש סיכוי שתשרוד
S Sabat0 New member 8/7/07 #7 זה פחות או יותר מה שבתכנון. מוקשים כל היום. אחרי הכל, יש רק 100 מדינות במאיה .
G GM Alon New member 8/7/07 #10 תכין 3 אנשים שיציעו הצעות רעות ובשעתיים האחרונות יתקפו פתע ויפילו אותן
S Sabat0 New member 9/7/07 #17 אני יודע שיש עוד מאיות ישראליות. ספציפית, אני רואה 4 מאיות מטוף, אבל יש עלי רק 3 מאיות בעד, אחת מתוכן של לירון והשניה של מוישה כפרות. מנהלי טוף, נא להעביר לחברי הברית שלכם.
אני יודע שיש עוד מאיות ישראליות. ספציפית, אני רואה 4 מאיות מטוף, אבל יש עלי רק 3 מאיות בעד, אחת מתוכן של לירון והשניה של מוישה כפרות. מנהלי טוף, נא להעביר לחברי הברית שלכם.