אז לקחתי ת´סקודה לבדיקה בטסט-ליין
האוטו יצא וואחד גרוטאה, נזילות שמן, בלאי גבוה במנוע, בלאי גבוה בגיר, גיר שחוק, קלאץ´ חורק, פגיעה בשילדת אורך ימין, פגיעה בקורת רוחב. כל האוטו תיקונים מתחת לצבע היפה, צמיגים משנת 94´ ועוד ועוד... לצערי הרב, האוטו בבעלות מוסך. את כל התקלות שנמצאו בעל המוסך אמר לי שאין והאוטו דנדש, שילמתי 364 שקל עבור הבדיקה וכשחזרתי למוסך מאוכזב משהו, בעל המוסך החליף (לצערי הרב) את החזות החייכנית ואמר לי שהוא אמר לא ללכת לבדיקה וזו בעיה שלי שהחלטתי כן ללכת, לדבריו על אוטו של 5000 ש"ח לא מבזבזים 350 שקל על בדיקה. הטיעון שלי שמזל שהלכתי לבדיקה כי אחרת הייתי מבזבז הרבה יותר (שאין לי גם ככה), נתקל בעוינות, בהתגוננות והטחות אשמה לכיווני. לסיכום, צר לי שהייתי צריך להתעסק עם אדם כזה שבנוסף, אתמול אמר לי שהאוטו אחלה והוא נותן לי אחריות עליו. אבל כנראה שמושגי המילה אחריות מאוד שונים ביננו ! שאלתי אותו אם לאור התגליות הוא יקנה ממני את הבדיקה של המכון ונתקלתי בתשובות גסות, מתנערות מאחריות ומאשימות. בקיצור - אני שמח שאני לא אצטרך לעשות עסקים עם אותו אדם, שכן אם הייתי בא אליו עם הסקודה (בהנחה והייתי קונה אותה) ומציג בעיה, הוא היה מתנער ומנער אותי מעליו באותה צורה. וחזרה לעינייננו : אז עכשיו שטבלתי את רגליי במימיי הארבע גלגליים, אני מחפש טנדר סובארו (כבר המלצתם, לא ?!)1600 סמ"ק, עם מזגן. ובעלים אמינים ונחמדים שמעוניינים לא למכור שקרים אלא רכב ! ג´וניבוי, שוב, תודה על העזרה שהיגשת וניסית לעשות טוב, אתה בסדר ! אך האדם הנ"ל פשוט שיקר לי לגבי מצב הרכב ! אם תצליח לגרום לו להבין את המעשה הלא נחמד שהוא עשה, אני אשמח אם כספי הבדיקה יוחזרו אליי ! אני אדבר איתך בהזדמנות. ושוב, לא לפגוע ולא להעליב. בטח שלא אותך ! חבריי הפורום הנכבדים, מודה על התמיכה והעזרה, אני ממשיך לחפש, אם יש לכם משהו בשבילי אנא, תידעו אותי !