שלום עכשיו- מבצע לילה

MichelleS

New member
שלום עכשיו- מבצע לילה

פינוי התנחלויות - בחירה בחיים מבצע לילה ביום ד' נפגש בשעה 22:00 במשרד בתל אביב (רח' קרל נטר 9) ונצא למבצע לילה ברחבי העיר, במסגרת המבצע נפיץ סטיקרים ושלטים של הקמפיין החדש. זה חשוב וגם כיף! בואו! לי 055 740559 יריב 054 200060
אני אנצל את ההודעה בשביל אולי לפתוח פה דיון קצר על הקמפיין החדש של שלום עכשיו. לי באופן אישי יש טיפה בעיה עם הקמפיין שלהם מכיוון שאני לא חושבת שעצם פינוי ההתנחלויות, שהוא מעשה נוראי שלצערי אני לא חושבת שיש מניעה מלעשות אותו, הוא הבחירה בחיים, סיום הכיבוש שלא בהכרח נובע מפינוי התנחלויות. אני עייפה וכאלה אז אני לא מסבירה את עצמי ממש טוב...

MichelleS

New member
יש לי 2 ניחושים

או שקהל היעד הוא צעירים תל אביבים. או הניחוש היותר הגיוני- המבצע כולל תליית שלטים, גם במקומות שאולי בעייתיים מבחינה חוקית...

Alexco

New member
זה קמפיין שקורא לתמוך במנוסה בעזה

למה "שלום עכשיו", במקום להצדיק את שמם ולקרוא קריאה חדה וברורה לשלום, מדברים על צעדים חד-צדדיים?

MichelleS

New member
ועוד שלום עכשיו..

ביום שישי הקרוב, בשעה 11:30-14:00, יצטרך סניף ת"א של נוער יחד לשלום עכשיו בחלוקת סטיקרים וחומרי הסברה על הקמפיין החדש שלהם (פינוי התנחלויות - בחירה בחיים). אתם מוזמנים לבוא (אם כן, אשרו השתתפותכם במסר אישי לי או בטלפון 053-272678).

למעלה