שלום. עיצה.

jhhopkd1

New member
אשכרה כל מילה בסלע

זה בדיוק מה שאני מרגיש וזה הסיבה שביטלתי את השנת הקבע שהתחייבתי עליה בבה"ד 1. באזרחות גם אם ממש חרא אתה חופשי. אם אתה טיפה כישרוני ואינטילגנט תמצא עבודה שתאהב ותעבוד בה בכיף. אתה לא חייב להיות מנכ"ל אפילו סתם עבודה פשוטה בתחום שאתה אוהב מכניסה מספיק כסף בשביל לחיות או במקרה שלי לטייל בעולם כמה שיותר.

varui

New member
חפושית

קודם כל מזל טוב שאת כבר חיילת משוחררת אבל אני לא מבין למה את מצפה מחברות גדולות במשק כמו את מגדירה אותם ברגע שאת רוצה ללכת לעבודה אצלם הם רוצים אותך לכמה שנים טובות וטובות את אפילו בעצמך אמרת שאת רוצה ללכת ללמוד וגם לטייל בגלל זה נכון חברות האלו לא מחפשות אלא בגלל שאין לך ניסון בעבודה אלא בגלל תוכניות שלך אני הייתי מציעה לך לחתום הסכם עבודה בין 2-3 שנים ובנתיים את יכולה לנסות ללמוד באופ' אבל אבל אבל פנים ואופן לא לחזור לצבא מפגר אני רואה אך הצבא הוא הורס את אנשים אם אני הייתי במקומך לא הייתי חוזר לצבא כי בגיל 42 את תהייה כבר פינסונירית ואז את תהייה אמור לחפש עבודה כמו כולם אם אף אחד אחר לא יסדר לך מקום עבודה מסודר אם תפקיד מסודר

צודק, יש בזה משו

לחתום על חוזה של 2-3 שנים זה גם יותר מידי בשבילי. זה אומר להתחיל ללמוד בגיל 25, שזה ממש מאוחר. ולדעתי אין את המקצוע שלי באונ' הפתוחה... טוב נו, נראה מה יהיה הלאה.... פשוט כ"כ חיכיתי לאזרחות והיא לא ממש מאירה לי פנים

nisanil

New member
למה לחתום ל2-3?

את יכולה לחתום לשנה גם בחברות הגדולות ושנה זה לא כזה נורא, ככה תיכנסי לראש של האזרחות ואחרי שנה תעשי טיול ותתחילי ללמוד.... סתם רעיון

nisanil

New member
ניראה לי אתה דואג יותר מדי לפנסיונרים של צה"ל

תאמין לי שהם ממש מסודרים ולא צריכים להסתובב ברחובות בפחים ולחפש אוכל, הם בדרך כלל מוצאים לעצמם עבודות כיפיות בחצי משרה או במשרה מלאה אפילו לא עבודות שמכניסות הרבה העיקר לעשות משהו כי הם מקבלים כסף טוב מהפנסיה

varui

New member
אני לא דואג

אני מכיר כמה קצינים בדרגות כמו אל"ם שהם ממש טוב היסתדרו בחיים אחרי שיחרור מצה"ל אבל אני אישית לא מכיר את חיפושית אני לא יודע מה היא יכולה לעשות בגיל 42 להיות פסיונירית לא כל אחד הוא יכול לשבת בבית לקבל כסף מהצבא כמו אתה אמרת יש אנשים הולכים מחפשים עבודה חצי מישרה או מישרה מילאה רק כדי לא היות כל היום בבית אתה צריך להבין הם אנשים די צעירים אם אני הייתי במקומה ואני נגיד הייתי חוזר לשירות קבע שלי ואני הייתי מישתחרר בגיל 45 אם פנסייה די טובה אני הייתי שנה או שנתיים לא הייתי אולי עושה כלום אבל אחרי זה הייתי הולך לחפש עובדה רק בשביל להעסיק את העצמי שאהייה טיפה אחריות על ראוש לדעת לאן אתה קם בבוקר אתה יכול לקחת דן חלוץ תאמין לי כמה שנים שהוא הייה בצבא הוא צריך לעבוד ניראה לי עד גיל 100 אני לא יודע למה הוא הלך לעבוד בשביל כסף או בשביל אחריות או הוא רוצה ללכת לפולטיקה כמו אנשי צבא לשעבר

למעלה