שלום עינת!

yoavb0

New member
שלום עינת!

הייתי מעוניין לדעת כיצד ניתן לחדש את מס´ החודש האישי שבו נמצא האדם בהנחה שתאריך הלידה שלי הוא 1.7.1970 (אין צורך במשמעות,את זה כבר יש לי) בתודה מראש

עינת

New member
מ"ס החודש האישי

אם תאריך הלידה הוא 1.7.1970 אתה נמצא בשנה 3 אנחנו בחודש 3 ז"א שאתה בחודש 6. מ"ס השנה האישית + מס" החודש הכללי = חודש אישי. ואם ברצונך לדעת באיזה יום אתה בחודש נאמר היום ה-20 לחודש אתה בשנה 3 חודש 6 3 + 6 + 2 = 11 = 2 היום אתה ביום מס" 2
שפע ו
עינת

ירין1000

New member
שנה אישית../images/Emo35.gif

היי עינת האם חישוב שנה אישית לא נעשה ע"י חיבור יום הלידה + חודש הלידה + שנת יום הולדת אחרונה ובמקרה הזה 1+7+2001 = 11 = 2 ? האם לא מדובר בשנה 2 שתמשך עד 1.7.2002? תודה על הסבריך.

עינת

New member
ירין

באופן עקרוני אכן זו הדרך אבל - בכל כלליש יוצא מן הכלל.הספרים מלמדים את העקרון אך אני כנומרולוגית שעוסקת בתחום 13 שנה ,מתוך מאות מקרים נוהגת אחרת ובודקת כל מקרה לגופו. במקרה שלך אתה מתחיל עכשיו שנה מספר 3 שלך למרות שיום הולדתך יהיה רק ביולי.
שפע ו
עינת

yoavb0

New member
לעינת שוב שלום...

אמרת שאני בשנה אישית 3 וזה דיי הפליא אותי,האמת משום שלפי ספר שרכשתי מחשבים את השנה האישית כך: נולדתי ב 1.7.1970 יום הלידה + חודש הלידה+ צמצום השנה שבא חגגתי את יום הולדתי האחרון משמע 1+7+3=11=2 ה 3 הוא של שנת 2001 משום שזו השנה שבה חגגתי את היומולדת האחרון משמע אני בשנה אישית 2 עד ליומולדת הבא שיחול ב 1.7.2002 לא כך הדבר?? זה מאוד חשוב לי האם יש כמה שיטות שונות לחשב את התהליכים המחזוריים? עוד אציין שהתחזית של שנה אישית 2 הרבה יותר מתאימה מהתחזית של שנה 3 התחזית של שנה 3 למשל הצלחות בכל תחום וכו דווקא בשנה זו נכנסתי לדיכאון עמוק וכו זה ממש חשוב לי האם הספר מוליך אותי שולל? מטעה? בתודה מראש

למעלה