שלום עינת!

שלום עינת!

נכנסתי פה לראשונה לאתר וראיתי שיש אפשרות לשלוח פרטים ולקבל תשובה. אז אם אפשר, שמי הפרטי ( 2 שמות ) 9, 6, 8, 1, 5 וגם: 7, 4, 1, 2, 5ושם משפחה: 1, 2, 1, 2 שם האמא ( אומרים שזה יותר חשוב משם משפחה) 2,4,6,1 תאריך לידה: 1977. 5. 1 בית מס´ 16 דירה 12. תודה בכל מקרה!

לעינת, שכחתי לציין....

שכחתי לציין שאני מבקשת לבדוק התאמה וכיוון מקצועי אפשרי, כיוון שאני מתלבטת בתקופה זו האם אני צריכה להמשיך במקצוע בו אני עוסקת. בנוסף לכך, אם אפשר לראות איזו שהיא זוגיות בקצה המנהרה. תודה!

עינת

New member
צופיה נגה ../images/Emo140.gif

ראשית מה שחשוב לי הוא השם בו את נקראת ביום יום. שנית שאלה אחת בבקשה ,איני נותנת כאן מפות מלאות רק יעוץ ראשוני. לכן אנא ממך מקדי לי את השם בו את נקראת (גם אם זה כינוי) ואת השאלה ולאחר מכן אשמח לענות.
שפע ו
עינת

פרטים...

ביום יום אני נקראת בשם צופיה (5 1 8 6 9 ) והשאלה היא איזה מקצוע יכול להתאים לי. תודה מראש, צופיה נוגה

עינת

New member
ובכן

המקצועות שמתאימים לך הם: יחסי ציבור אדריכלות הוראה פוליטיקה הפקה אדמניסטרציה יעוץ ביקורת ו...משחק. בהצלחה
שפע ו
עינת

נשמע מוזר

המקצוע האחרון שהייתי אומרת שמתאים לי לעסוק בו זה יחסי ציבור, אין לי ולו במעט כישורי דיפלומטיה, יכולת לשווק ולמכור את עצמי ובכלל כל התחום של הכישרון לתקשר עם סביבה לא מוכרת, אסרטיביות, להגיד את הדבר הנכון בצורה הנכונה וכו´ מאוד לא מפותח אצלי ( ניסיון למשל ליצור סמול טוק במפגש לא מחייב יכול להוות "טרואמה" עבורי ) גם אדריכלות לא מתחבר אלי כלל, על משחק פוליטיקה ואדמיניסטרציה אפשר אולי לומר שיש איזה שהוא יסוד אבל אין על זה מובהקות כדי להיות מקצוע. האמת היא שאני מרגישה שאין לי משהו מובהק , וכשאין דבר כזה הפתרון הנוח הוא להיות מורה (מקצוע שמשלב כמה אלמנטים ואינו דורש מקצועיות מובהקת ) זה מה שעשיתי עד עכשיו אבל לא נראה לי שאני אחזיק הרבה זמן מעמד בזה, לא בגלל האוביקטיביות של המקצוע עצמו עבורי, אלא בגלל שאני מרגישה שיש יותר מזה ושזה חסר כי יש דברים אחרים, אבל הכיוון עדיין לא התבהר... תודה על ההתייחסות!

למעלה