שלום עינת

doremini

New member
שלום עינת

מקווה ששלומך טוב. מזמן לא דיברנו,קצת עסוקים. רציתי לדעת האם זהו צירוף מקרים או יש בזה משהו עמוק יותר: בעלי נולד שלושה חודשים אחרי שסבו מאיר ז"ל נפטר. שם בעלי הוא מאור,מאיר.כמובן נקרא על שם הסבא שנפטר. אני ובעלי התחתנו בתאריך ההולדת של סבא זה מבלי לדעת שזהו תאריך הולדתו. בני הבכור נולד בתאריך הלידה של הסבתא של בעלי אשר היא גם אלמנתו של הסבא מאיר ז"ל. מה את אומרת.....? ערב נפלא דורית

עינת

New member
דורית ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מה שלומך יקירה בארה"ב מלאת ההפתעות בתקופה האחרונה? לגבי שאלתך... תאמיני לי אם אספר לך שעוד לפני שדפדפתי בדפי הפורום כדי לבדוק את תאריך לידתו של בעלך היה ברור לי שהמספר ששולט אצלו הוא 9? כשראיתי שהוא נולד ב-18 לחודש נפלטה מפי צעקה "ידעתי" ומזל שהשכנים לא שמעו...
אין כל צרוף מקרים בין פטירתו של סבו והולדתו,תאריך חתונתכם וכ"ו. המספר 9 הוא מספר של סוף והתחלה,הוא המסיים והוא המחייה. לכל אנשי 9 קשר חזק למשפחה,לתינוק,ללידה או למוות.עם הוולדם בטווח של שנה מישהו מהמשפחה מת או לחילופין אם איש מס" 9 נפטר במשפחה ,שנה מזמן פטירתו מישהו נולד במשפחה. זהו זה יקירה כפי שתמיד אני אומרת ואתם רק מחזקים אותי בכל פעם מחדש ,דבר אינו מקרי,יש חוק וסדר בעולמנו... המשיכי לבקר אותנו כדרכך הרבה
שפע ו
עינת

doremini

New member
עינת../images/Emo13.gif

הייתה לי הרגשה חזקה מאוד שלא מדובר פה בעניין של מקריות. אני מרגישה קשר חזק עם הסתבא של בעלי,וגם בגלל התדהמה שבני נולד בתאריך יום ההולדת שלה. פשוט מדהים כמה שדברייך נכונים לגבי החוק והסדר בעולמנו. ליבי ממש פועם מרוב התרגשות ושמחה. שיהיה לך שבוע נפלא דורית

למעלה