שלום עינת!

rain girl

New member
שלום עינת!

היי עינת
מה שלומך? זוכרת אותי? פעם הייתי רושמת פה הודעות אבל הפעם נכנסתי בשבל לשאול משהו בקשר לאחותי היא מעוניינת לשנות את שמה כאשר תהיה בת 18 שמה הנוכחי הוא שם פרטי : 2,6,5,1,4 שם משפחה: 4,6,2 תאריך לידה: 08.10.1988 האם את רואה בעייתיות בשם הנוכחי? ואם כן האם כדאי לה להחליף את שמה הפרטי ל: 1,6,4,1,5 או ל: 3,2,6,5 כמובן אלו האפשרויות שמצאו חן בעיניה אך יכול להיות שהן לא מתאימות לה לכן אשמח אם תמליצי על שילוב של מספרים שכן יתאים לה במקרה כזה תודה רבה

עינת

New member
ילדת גשם יקרה

ודאי שזוכרת
נראה לי רק שאת שכחת שאיני עונה לשאלות בעבור אחרים ויותר מכך לבני פחות משמונה עשרה... תני לנערה לגדול ולכשיגיע היום אני מאמינה כי היא תחפש את התשובה וגם תקבל אותה.

rain girl

New member
סליחה../images/Emo3.gif

כן אני זוכרת את זה אבל פעם גם ייעצת למישהי ששאלה בקשר לשם של תינוק אז חשבתי שבתחום הזה הגיל לא חשוב טוב אבל לא נורא :) רציתי גם לשאול משהו על עצמי. אני עומדת להתגייס ב-11.09.2002 האם זה אומר משהו לגבי ? כלומר האם זה תאריך טוב או לא? שם פרטי: 7,1,5,4 שם משפחה: 4,6,2 תאריך לידה: 12.11.1983 ואולי תוכלי גם להרחיב לי על עצמי? תודה

עינת

New member
ילדתי

תאריך הגיוס שלך רומז לי כי יעבור עלייך שרות נעים,וכנראה שהח´ברה איתם תעבירי את השרות יהיו משפחה עבורך.בררו כי השאיפה להרמוניה ולעשיה משותפת תהיה בראש.בהצלחה. לגבי עצמך דעי כי הנך ברת מזל ולמרות שאת עוברת קשיים ומכשולים בחייך,את תמיד נחלצת מהם ברגע האחרון והכל מסתדר.את רגישה מאוד,ישרה וישירה,חברותית ומלאת חיים.

למעלה