שלום עינת

Hadar p

New member
שלום עינת../images/Emo13.gif

אני: שם פרטי: 2 4 5 שם משפחה: 2 6 3 2 8 (ועד לפי חודש וחצי שם המשפחה הקודם שלי היה 5 6 7 6 3 ) תאריך לידה: 18/08/1978 מתלבטת כרגע בקשר ללימודים! אני חושבת שסוף סוף הגעתי למסקנה באני רוצה ללמוד הוראת גני ילדים השאלה אם מבחינה נמורולוגית באמת כדאי לי ללמוד ולעבוד בתחום? זו בגלל העובדה שכרגע פיספסתי את שנת הלימודים שרק נפתחה ואני צריכה לעשות פסיכומטרי או מבחן סף ואני לא יודעת אם שווה להשקיע בכל זה אם בעתיד אני לא אתחבר למה שאני רוצה ללמוד! ללא ספק במקצוע שבו אני כרגע עוסקת אין לי ענייין! ואם כבר בנושא המקצועות או תחומי עיסוק מה הכי הכי הכי מומלץ לי על פי הנמורולוגיה לעסוק בו? תודה מראש!

עינת

New member
הדר

תחום החינוך יכול מאוד להתאים לכישורייך ובעצם לשלב בינהם . יש בו את עניין היוזמה,ניהול,נתינה,אמנות ,אהבה וכמובן הכרה בכישורים. אם אכן התחום מושך אותך מומלץ ביותר. ארכיטקטורה איני בטוחה שתספק אותך... בהצלחה

Hadar p

New member
תודה ../images/Emo24.gif מתעוררת בי השאלה...

מכוון שהתחום שהכי הכי מושך אותי הוא תחום הבישול אבל עד עכשיו חשבתי שלפתוח משהו משל עצמי אולי לא יהיה כזה נכון.... השאלה אם על פי הנמרולוגיה כדאי ללכת עם התחביב הכי הכי שלי - ללכת ללמוד בישול ולפתוח לעצמי עסק? גם כאן משולב עניין של יוזמה, ונתינה מסוימת שאמרת שאלו תכונות שמופיעות אצלי (ולא טעית
) אני נמצאת במעין פרשת דרכים ולא יודעת מה עכשיו.... תודה רבה רבה! שבוע טוב

עינת

New member
הדר

מאוד מתאים לך לפתוח משהו משל עצמך ואם זה מה שמושך אותך אז לכי על זה... בהצלחה

Hadar p

New member
OK מכוון שזו תחושת הבטן שלי מאז

ומתמיד ידעתי שאני רוצה עסק משל עצמי..... ההתלבטות או בעצם פרשת הדרכים היא: בישול? (שזה התחביב שלי) או הוראת גני ילדים????????????????? האם הנומרולוגיה יכולה כאן לעזור? שניהם מתאים? מה עושים? יעוץ תעסוקתי????????. מ-ב-ו-ל-ב-ל-ת!
(ומקווה שלא מטריחה אותך
בשאלות) האם הנומרולוגיה יכולה לשמש כאן ככלי עזר או פשוט להחליט לבד? תודה רבה רבה רבה!

עינת

New member
הדר

כאן כבר הייתי לוקחת יוזמה ופונה ליעוץ אישי,הרי אלו אינם דברים של מה בכך ורצוי שתהיי שלמה עם הבחירה.

Hadar p

New member
תודה רבה! אני בדיוק מבררת איפה

יש יעוץ תעסוקתי! המון המון תודה!

עינת

New member
בהצלחה

ואגב את יכולה גם לפנות ליעוץ תעסוקתי אלטרנטיבי.

Hadar p

New member
ורק שאלה אחרונה ואני חושבת קטנה!

בתחילת השרשור הזה כתבתי לך את כל פרטי... שם המשפחה שלי שונה (עקב נישואין) לשם אחר (שני השמות כתובים בהודעה הראשונה) האם הנומרולגיה האישית שלי משתנה כתוצאה משינוי זה? ז"א אם לפני החתונה שאלתי אותך שאלה וענית לי (אז גם היתה שאלה בנושא של מקצוע והמלצת לי על תחומים אל: אדנמינסטרציה, הפקה, הוראה, קרימנולוגיה, ומשחק) האם הכל משתנה בגלל בחירת בן זוג, חתונה ושינוי שם?

עינת

New member
הדר

יש דברים שמשתנים ואחרים שאינם משתנים. כל אחד מהתחומים הנ"ל מתאימים לך ,אך כיוון שהפעם שאלת על תחומים ספציפיים קיבלת תשובה בקשר אליהם. בדקי את התחומים שהמלצתי לך ותראי שלמעשה בכולם יש את עניין הנתינה והיוזמה ואין כל סתירה בין תשובתי בעבר לזו של היום.

Hadar p

New member
נכון מבחינת התשובות שאת נתת לי

הדברים לא השתנו.... אבל בעקבות כל מה שאני קוראת כאן בפורום השאלות אפילו שאלות על שינוי שם.... מעלה בי שאלות שלא חשבתי עליהן קודם....כמו עקב שינוי שם המשפחה....איזה דברים כן משתנים או השתנו כבר..... ז"א שיש תחומים שהשתנו "אוטומטית" עם שינוי שם המשפחה? לטובה או לרעה.... את נותנת יעוץ תעסוקתי אלטרנטיבי? בפגישות האישיות איתך? כולל המפה הנומרולוגית?

עינת

New member
אכן דברים משתנים

וככל שעובר הזמן עם השם החדש אפשר יותר לחוש בשינוי. בנוגע לשאלתך - כן בודאי שאני נותנת יעוץ שכזה ,הרי זה תחום העיסוק שלי ומפה נומרולוגית כוללת אוטומטית יעוץ מקצועי.

למעלה