שלום..עזרה..

Haroman1

New member
שלום..עזרה..

שלום,לכם. אני מתחיל בכול העסק הזה ואני לא ממש מבין. אבל עם אני מצייר דמויות,ואני רוצה להציע אותם שישווקו את הרעיון שאני אציע,למי אני צריך לפנות? אני אודה מאוד למי שיענה לי.

אופטיפ

New member
מעניין

הדרך הטובה ביותר היא באופן עצמאי. לא מזמין אמיתי פרסם פה הודעה על אנשים שרוצים לשכור דוכן בפסטיבל האנימציה הקריקטורה והקומיקס השנתי. תעשה חוברת ותפרסם אותה....נראה לי

ailag

New member
דמויות יש, סיפור יש?

לפני שחושבים על שיווק כדאי לחשוב על סיפור, לבנות אותו (תסריט, סקיצות ועדיף גם כמה דפים סופיים) ולבקש פידבק (במיוחד ביקורת בונה, לא לפחד מזה
) מאחרים. אפשר גם להעלות חומר פה לפורום.

Haroman1

New member
תודה לך..עוד משהוא..

יש לי דמויות,סיפור אין לי,אבל השאלה איך אני משווק את הקומיקס בעצם?נגיד למי אני צריך לפנות ולהציע את הרעיון? נגיד כול קומיקס שקיים איך הוא התחיל בעצם מי פירסם אותו? אני מקווה שהבנתם מה אני רוצה לדעת. תודה רבה,לכול מי שענה. ערב טוב.

ailag

New member
אבל אין לך קומיקס לשווק

וזה חשוב לזכור: אמנם חלק עיקרי בקומיקס הוא ציור ואיכות הציור (לא על סולם אבסולוטי, אל תתחילו איתי) אבל הקומיקס הוא לא קומיקס בלי סיפור שווה. אתה לא חייב להיות זה שכותב את הסיפור; אתה יכול להעלות ציורים שלך ולחפש אנשים שיכתבו לך (קצת קשה אבל אפשרי). ועדיין, קודם תכתוב קומיקס, תוודא שאתה שולט גם בקומיקס (תרגום תסריט לציורים) ולא רק בציור - ורק אז תשווק. תעשה שהקומיקס שלך יהיה שווה את הכסף של האנשים וככה תעשה לעצמך שם של קומיקסאי טוב. אם אתה עדיין רוצה לפרסם עכשיו, לאמיתי (amitais) יש סדרת מדריכים לפרסום עצמאי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=97762&catcode=46855&catdesc=מדריך אפשר להוציא קומיקס לבד ואפשר עם הוצאה לאור רשמית (כמו זבנג שאאל"ט יוצא בהוצאת מודן), אבל לפי כמות הקומיקסים שיוצאים עצמאית נראה שמאוד קשה להוציא קומיקס שלא בצורה עצמאית. זה הגיוני - עולה יותר להדפיס קומיקס מאשר ספר טקסט ויש כרגע פחות קהל, מודן והאחרים לא אוהבים להסתכן.

למעלה