שלום(עזרה)

שלום(עזרה)

מחר אני מתגייס לשריון אני מקווה. כמה שאלות: 1.האם אני צריך להביא ציוד לשבוע או לשבועיים מישהו יודע כמה זמן אני יהיה שם? 2. האם הציוד שמקבלים מהצבא הוא טוב שאפשר להשתמש בוא או סתם ציוד ברמה ירודה 3.אמא שלי קנתה לי תיק של 90 ליטר האם שווה לסחוב אותו ביום הראשון והאם אני בכלל צריך כזה תיק גדול והאם אתם ממליצים ללכת להחליף למשהו קטן יותר 80 ליטר למשל

hgal

New member
שלי 75 ליטר אמרו לי לקנות 75-80

נראה לי הרבה 90 ליטר אבל לא נראה לי שרואים יותר מדי הבדל...

אנשים

מישהו יודע לגבי שאר השאלות או אם יש לכם משהו להוסיף אז בכיף תודה מראש

liorp1000

New member
תשובות

1. עדיף להביא ציוד לשבועיים. אני מניח שרק הסגל בבסיס הטירונות שלך יודע כמה זמן תהיה שם. בדרך כלל יוצאים בשבת הראשונה, אבל ייתכן גם שתסגרו אותה. 2. הדעות בעניין חלוקות. לעניות דעתי, הציוד הוא בחלקו טוב (מגבת, גרבי צמר, מברשת שיניים, ערכת כלי תפירה, אטמי אזניים, סכין גילוח, חולצות טריקו), בחלקו השני לא ממש (תיק רחצה קטן ולא ממש שימושי), ובחלקו השלישי לא ממש שימושי (עוד לא יצא לי להכיר מישהו שמשתמש בתחתונים שמחולקים בבקו"ם
). 3. שווה מאוד לקחת תיק גדול ביום הראשון; במיוחד כי הגיוס הוא ביום א' ולכן הפעם הראשונה שתצא הביתה, במקרה הטוב, תהיה רק ביום שישי. לפני הכניסה לשרשרת החיול הוא יאופסן במחסן החפצים האישיים, כך שלא תצטרך לסחוב אותו במשך כל היום. הבדל גדול בין תיק בנפח 90 ליטר לבין תיק בנפח 80 ליטר, אין. כך שאם 80 ליטר יותר נוח לך מומלץ להחליף. הכנס את כמות הציוד הנדרשת לך לתוך התיק ונסה להעריך האם יש צורך בנפח כזה או אחר... גיוס נעים ו-

תודה רבה אבל יש...

עוד בעיה קטנה אמרו לי שמקבלים ביום הגיוס על תיק חפצים ואומרים שהוא מאוד גדול ולכן אם אני יקח תיק גדול שלי שזה 90 ליטר ועוד יתנו תתיק הענק שמקבלים איך בדיוק אני יסחוב הכל הביתה יש לי בבית תיק של 55 ליטר האם עדיף לקחת אותו רק לשבוע שבועיים הראשונים בגלל שמקבלים תתיק הגדול. ותודה רבה על העזרה

liorp1000

New member
כאן אתה כבר צריך לעשות את השיקולים

שלך. האם 6 חולצות הטריקו (ירוקות בלבד אם אני זוכר נכון), 3 התחתונים, 9 זוגות גרבי הצמר ו-2 המגבות שמקבלים בבקו"ם יספיקו לך לשבוע/שבועיים? אגב, לעיתים ניתן להשאיר תיק אחד/ציוד מסויים בבסיס הטירונות כשיוצאים הבייתה. ומנסיון אישי, זה אמנם לא קל, אבל עדיין אפשרי לסחוב הכל הביתה. תיק אחד על הגב והשני בידיים

תודה רבה

עזרתה לי מאוד נראה לי אני יקח תתיק של ה55 ליטר נראה לי יספיק תודה

למעלה