שלום..עזרה..

מצב
הנושא נעול.
שלום..עזרה..

שלום..עזרה..
אני לומדת במגמת אדריכלות ויש מהבית ספר שלי אפשרות להכנס לבית ספר אדריכלות בקריית ביאליק ללא מבחנים ואחרי כיתה יב' האם כדאי להמשיך את לימודיי באדריכלות בקריית ביאליק??? תודה לכל מי שיענה. אורית

גולי מ

New member
לאיזה תואר/תעודה

שלום..עזרה..
אני לומדת במגמת אדריכלות ויש מהבית ספר שלי אפשרות להכנס לבית ספר אדריכלות בקריית ביאליק ללא מבחנים ואחרי כיתה יב' האם כדאי להמשיך את לימודיי באדריכלות בקריית ביאליק??? תודה לכל מי שיענה. אורית
לאיזה תואר/תעודה
ובכלל, התחום מעניין אותך?

roonen5

New member
לא ממש

שלום..עזרה..
לא ממש
בקרית ביאליק מלמדים להנדסאי וזה לא ממש כדאי. אם את באמת רוצה להמשיך עם זה אז תלכי על לימודים לתואר ראשון.

אהההה תודה לשתיכם

שלום..עזרה..
אהההה תודה לשתיכם
פשוט יש מורה שטוחן לנו במוח שזה כדאי וכל מיני כאלה.. אני מאוד מעוניינית במקצוע אדריכלות..

bubit27

New member
ת'שמעי....

אהההה תודה לשתיכם
פשוט יש מורה שטוחן לנו במוח שזה כדאי וכל מיני כאלה.. אני מאוד מעוניינית במקצוע אדריכלות..
ת'שמעי....
אם את אוהבת את זה ורואה עצמך בגיל 28-30 מתכננת בניינים ובתים לכי ללמוד בטכניון או במכללת ויצו לתואר (5 שנות לימודים לא קלות....)

super6

New member
מנסיון...

שלום..עזרה..
מנסיון...
עזבי את זה !!! אני עשיתי את המסלול הזה וזה היה בזבוז של שנים. כעת כאשר אני רוצה להמשיך לתואר אקדמאי אני צריכה להתחיל הכל מהתחלה... מכירים במספר מצומצם ביותר של מקצועות שאפילו לא שווי ערך לשנת לימודים. חשוב לציין למען ההגינות - בחו"ל ניתן לבצע השלמה לתואר אקדמאי במס' שנים מצומצם יותר. לידיעתך, יש מסלול לעתודאים (לפני צבא) לתואר ראשון בטכניון. זהו - לשיקולך ! בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה