שלום....עזרה

dan051

New member
שלום....עזרה

אני עובר לת"א, ומצאתי 2 דירות חמודות, אחת במלצ'ט,ליד שנקין ושניה, באוסישקין ליד הירקון... איפה יותר איכותי, שקט, בילויים,אנשים?!?!?!תודה

dan051

New member
למה ללא ספק....???

למה דוקא, מלצ"ט תנמק.... נראה לי שאוסישקין יותר אכותי, וזה גם לפי המחיר של השכרת הדירה, כמו כן, התרשמתי שהאזור עצמו יותר, שקט... וגם יותר יפה... יש גם הרבה בתי-'פה ומקומות בילוי ירמיהו-צפון דיזניגוף... דוקא יותר הרשים אותי.... תסבירלמה מלצ"ט?

Lady Spring

New member
לדעתי וזו רק דעתי....

אוסישקין יותר איכותי ויותר שקט. מלצ'ט יותר לבילויים ואנשים. מלצ'ט זה קרוב לאיזור שינקין, איזור הומה אדם וחנויות. בתי קפה ומסעדות. בימי שישי יש ים של אנשים שעוברים בשינקין ומתאספים בגינה. הרבה פקקים ורעש ובעיות חניה. לעומת זאת האיזור של אוסישקין יותר שקט ונחשב גם ליותר יקר. (ככל שמצפינים המחיר עולה). אם תשאל אותי - אני הייתי בוחרת באוסישקין.

dan051

New member
דעתך כדעתי.....

דעתך כדעתי.... רק שיש איזור בילויים נהדר , גם באזור אוסישקין.... כל ירמיהו-צ.דיזנגוף.... חנויות בתי קפה...

four seasons

New member
היתרון של אוסישקין...

שהוא צמוד לנחל ולפארק הירקון כך שנהנים משני עולמות, קילומטרים של שטח ירוק משפך הירקון לפארק עצמו ומצד שני אזור בילוי ופנאי מרח' יורמיהו, זיזנגוף ומצד שני אבן גבירול והכל במרחק הליכה ברגל או רכיבה באופניים והרחוב עצמו הוא רחוב שקט, אין ספק שאוסישקין לוקח בגדול.

four seasons

New member
לגבי מלצ'ט...

מדובר גם כן בר"ח שקט קרוב למוקדי משיכה, הרחובות הסמוכים לו שנקין, בוגרשוב, קינג ג'ורג, דיזינגוף, שד' רושטילד כולם במרחק הליכה, אבל הוא רחוק מפארק הירקון ומהים ביחס לאוסישקין, אבל קרוב לשניים מהיפות בגינות תל אביב, גינת שנקין וגינת מאיר.

David Ochayon

New member
מלצ'ט

נמצא בלב האיזור שלדעתי הוא הכי איכותי בתל אביב, לב תל אביב. אין צורך להזכיר קירבה לרחובות שנקין, יהודה הלוי, שדרות רוטשילד, קינג גו'רג' ותחילת דיזינגוף. איזור אישיסקין לדעתי קצת יותר זקן ומשעמם למרות שגם שם שכר הדירה גבוה בגלל היוקרתיות של הצפון הישן. גם שם יש איזורי בילוי אבל הם לא משתוים לאילו של מכרז תל אביב.

othersider

New member
לדעתי...

האיזור של אוסישקין יותר שקט, מאשר מלצ'ט. אבל שניהם נחמדים. זה תלוי מאוד בדירה עצמה ובמה שחשוב לך..

למעלה