שלום! עזרה..

שלום! עזרה..

אני חייבת כסף לוטרינר, (ד"ר ליטוין, שמעל ויקטורי), שלחתי לו בדואר והכתובת שכתבתי היה מרכז מסחרי ויקטורי - וזה חזר. אני כבר כמה זמן מנסה להשיג את המרפאה בטלפון ולא עונים. אז אולי מישהו יודע מה הכתובת היותר נכונה לשלוח לו דואר? (הם עדיין עובדים שם בכלל?) תודה!

faith2

New member
דווקא נראה לי היא עדיין פתוחה....

יש לי את הטלפון, אני מקווה שזה עדיין הטלפון....(עברו שנים) 9914258 וכמו שאמיר אמר, יש מרפאה ממש טובה בצרעה....המלצה חמה שלי!

A m i r 17

New member
יש מרפאה ממש טובה...

בקיבוץ צרעה.... יש שם רופאים על רמה!

SavageGirl1

New member
../images/Emo46.gif

אמיר! רד מיד למטה עם העכבר ותענה לי על השאלה! יאללה 'חת-שתיים!!

../images/Emo13.gif תודה על ההצעה..

אבל הכלבה כבר לא אצלינו
אבל חוב קטן נשאר לנו, ולפני ראש השנה כשמחזירים את כל החובות הישנים שלחתי את הכסף בדואר וזה חזר.. מוזר. נראה לי שאני פשוט כבר אקפוץ לשם ואברר מה נסגר עם המרפאה. ואם כבר נותנים פה המלצות על וטרינרים - שתדעו שד"ר ליטווין טיפל בכלבה שלי ממש במסירות. היא היתה חולה וצרכה המון תרופות וגם אוכל מיוחד שעולה נורא יקר, ואני היתי צריכה לממן את הרוב כי הכלבה היתה שלי.. והוא ממש היה פייר איתי, עשה לי הנחות גדולות והרבה פעמים גם בכלל לא רצה לקחת כסף על ביקורים אצלו. וחוץ מזה שהוא רופא מצויין ומיומן, והכלבה שהיתה ממש חולה הבריאה כליל. זהו. תודה בכל מקרה! אגב, אני שרין ואני מרמת בית שמש.

faith2

New member
לא יודעת...

אני יותר אהבתי את קלאודיה
לא יודעת, יוני על כל ציוץ קטן היה לוקח ממני כסף... הווטרינרית בצרעה ממש חמימה ורואים שהיא מסתדרת עם חיות....היא ממש עשהת עליי רושם טוב!

טוב נו

מה זה משנה יוני או קלאודיה או המרפאה בצרעה.. אני חדשה בפורום ואת המנהלת, נכון? אז אין ברוכה הבאה? אין
? כל תושבי בית שמש ככה?? |מארגנת לעצמי קבלת פנים|

למעלה