שלום:]-->עזרה

yael lavon

New member
שלום:]-->עזרה

למשהו יש רעיונות/פעולות בנושא יצחק רבין אשמח לקבל עזרה יעל סניף גדרה

Rioter

New member
כמה רעיונות -

(שאני זוכרת משנה שעברה)
נותנים לחניכים משחקים משחקים משחקים.. ולפני הפעולה, את מבקשת מחניך אחד להרוס לכל השאר במהלך הפעולה. 'חפרפרת'. בסוף את מסבירה להם את ההקבלה..
פעולה 'שגרתית'.. הכרות.. בניית קבוצה.. ולעשות סבב בסניף, בפינת זכרון שתקימו. כל קבוצה תהיה שם בין 5-15 דקות. אין לי עוד רעיונות כרגע. בהצלחה.

ravidush4

New member
יעל?

חח מה קורה? צריך לבנות פעולה בנושא רבין? חחח דברי איתי, אויל נבנה מחר לפני ההתרמות..:]

yael lavon

New member
רביד?

וואלה רעיון מצויין תבואי במקום ב-4 ב-3:30 נירא לי שזה יספיק.. יש לי פול רעיונות נסיים את זה מהר אהה ותחדשי על המחשב:]

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאממ..

א. תודה, אבל הוא לא חדש זה סתם אותו אחד עם מלא חוטים חח.. ב. אבל אמרנו לכולם לבוא ברבע ל.. בואי ב3 וזהו. חחח [זה גם יותר נוח לי מבחינת האוטובוסים..]

yaelula94

New member
יייעעעללללל

לאןן נעלמתת לייייייייי??? לא התחברת כברר מלאא זמןן... התגעגעתתייי ולגבי רעיונות... אם היו לי הייתי מאושרת כי גם לי יש פעולה לבנות...

yael lavon

New member
לאא..חחחח

אשמח לדעת:]] וגם עם יש לך רעיונות לפעולת יצחק רבין..

L I L O C H

New member
אוקי...עכשיו נפל לי האסימון...

ידע כללי,מחלקה 11 קורס מדריכים 2007 זה באמת שליטה!!
דבר שני, 2 המדריכות שלך פה... בפורום...חחחח איזה מאגניב...
אני מאושרת
ועכשיו לעיניין שבישבילו פתחת שירשור... יש לך מטרות? כייון למטרות..? זה הרבה יותר קל ויעיל ככה... ובאופן ככלי, אפשר לעשות 9 בריבוע עם שאלות ומשימות שקשורות ליצחק רבין [ע"פ ציר זמן... לחקור ולגות מיהו היה בהתחלה..ועד היום שהוא ניפטר...אפשר אפילו למצוא חומר מהילדות שלו...]. אפשר גם לא להגיד להם שזה משימות/שאלות שקשורות ליצחק רבין... ואז בריבוע האחרון לחשוף להם. *רעיון למתודה.... לחלק אותם ל-2 קבוצות. כל קבוצה מקבלת סיטואציה... אחת צריכה לערוך מסיבה עם כל האנשים שהם אוהבים וחשובים להם [משפחה, חברים וכו'...] וקב' שנייה לערוך מסיבה שחסר להם מישהו שמאוד חשוב להם..ולהדגיש את החוסר. דיון: מה הרגשות שהיו בכל סיטואציה, האם ניתקלתם פעם במצב כזה [של הקב' השנייה]? ממנה יכול לנבוע החוסר של הנאדם? [ולכוון אותם להגיע לרצח ואז לעשות משהו עם סיפור הרצח של רבין...]. **בגלל שזה היי, כדי שהם יבינו יותר ויתחברו צריך לנסות להשליח את זה על משהו שקרוב לליבם... שהם יבינו כמה קשה ורע זה...** זהו..
מקווה שעזרתי... אם יהיו לי עוד רעיונות אני אכתוב....

yael lavon

New member
פעולה ממש יפה:]

דרך הגב אני מדריכה עם רביד שהיא גם פה בפורום[[;

למעלה