שלום! (עזרה עזרה עזרה...)

פורה

New member
שלום! (עזרה עזרה עזרה...)

היי, אני צריכה משחקי כיסאות לפעולה לילדים בכיתה ו'.. הם אוהבים משחקים עם כיסאות.. דברים אנרגטיים.. אז אם למישהו יש רעיון מקורי אז תודה מראש!

TheBlackFairy

New member
זה לא בדיוק עם כסאות../images/Emo60.gif

אבל יש את משיכות שוודיות שזה משחק ממש מצחיק
. ותסתכלי במאמרים, אני בטוחה שיהיה שם משהו שיעזור לך
. (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=1032&c=85&sc=0&ssc=0 )

evil i

New member
תפוס את הכיסא כושון ממושקף

עומדים במעגל עם הפנים כלפי פנים המעגל. כל אחד מחזיק בידו כיסא, כאשר הכיסא עומד רק על שתי רגליו הקידמיות. כאשר המדריך מוחא כף, כל אחד חייב לתפוס את הכיסא זה של שמימינו לפני שהכיסא נופל. אם המדריך מוחא פעמיים, צריך לתפוס את הכסא שמשמאל. אם לא הספקת לתפוס את הכיסא, אתה והכיסא יוצאים מהמשחק. יש להשאיר את המעגל לא שלם כדי ליצור רווחים.

jast

New member
לא קוראים לזה כיסאות נופלים..

זה תפוס את הכיסא... כיסאות נופלים זה כשגוצניקים מחליטים להרוס ת'קןP:

פורה

New member
אצלנו כבר עברו את השלב של הכיסאות..

הם כבר הרסו את כל הכיסאות אז עברנו לכריות.. עכשיו הם משחיתים לנו את הכריות ובעוד כמה שנים בטח נעבור למזרונים או ספות..מה לא נעשה בשביל הגוץ??

jast

New member
לכם יש מזל..

את לא יכולה להתחרות עם הקן שלנו.. יעני, אנחנו בשיכון.. שכונה של ערסים... אוצה לדעת מה עושים אצלנו?: כשאני אומרת כיסאות נופלים, אני מתכוונת לזה במובן של 'כיסאות נופלים על עוברי אורח מבולבלים'.. אני לא מצליחה להעביר פעולה נורמאלית בלי שהחניכים יהרסו הכל/ינסו להרוג אותי בכל דרך אפשרית, בין אם זה לזרוק עלי דברים, לקלל אותי, להרביץ לי וכו'... וח'ניקים מנסים לאנוס אותי או משו.. בצורה מפחידה ביותר. להרוס כריות זה בקטנה כאילו.. יש את הספות שהקומונר שלנו שנה שעברה הביא, הם היו חדשות לגמרי.. הם כבר לא! הקירות שלנו הרוסים ביותר, הדלת של החדר פוליטי, שאני ושני צבענו ממש יפה, כבר דיי מלאה בקישקושים(כאלה שיש בכל מקום בקן בערך "נוי+ גל= אהבה לנצחחח" ונשכח את העובדה ששתיהן בנות... כבר לא כאלה תמימים הילדים היום הא?)... החדר הסגול מלא בקללות על הקירות... והאולם, אפילו על הציורים של לירז ציירו החוצפנים האלה. אפילו את החדר מדצים הרסו וכל הקירות מלא בגואש.. בקיצר, כל הקן שלנו מלא בגראפיטי מכוער למדי..

jast

New member
לאלא..

השקיעה- זריחה(או מה שזה לא זה..) בסדר גמור(כמעט..) השומרית שהייתה בחוץ קצת הרוסה.. כי חרטו עלייה:/

jast

New member
אה.

אני מדריכה כיתה ד'... הפסיכים האלה איי.... קבוצת "אייס"= שליטע. חה חה!

פורה

New member
כן..

עשיתי "פעולת כיסאות" והיה נורא מצחיק למרות שהרעיון דיי מפגר אבל מה שחשוב זה שהם נורא נהנו ולא הייתה שום פשלה ואפילו מחזרנו משחקים!! הם עשו איזה 7 סבבים של אורגיה בשחקים.. רק אם הם היו יודעים איך קוראים למשחק.. היו עולים עליי ומשמידים אותי..בטעות, כן? ככה זה ילדי פנימיה..

למעלה