שלום עזרה דחופה ! ! !

שלום עזרה דחופה ! ! !

היי,
אז ככה: קיבלתי 28 יום ריץוק על דוח מ.צ.
נפקדתי יום אחד אחרי שבועיים (סיפור ארוך, יש סיבה חכמה) וחזרץי לאחר יממה.

מה העונש?!

תודה רבה לעונים !!

כלא? ריתוק נוסף?

יש לציןן כי אדם בדרגת אלוף משנה שפט אותי בקשר לריתוק וישפוט אותי בקשר לנפקדות. (מח"ט 401 לשעבר אם זה עוזר למישנו - השיריונרים הכי רציניים עזבו את זה שהוא יודע אבל לא מבין שאני לא לוחמת קרבית אלא תומכת לחימה) 0-:

אושי231

New member
אם את תומכת לחימה, האם זה אומר שחוקי צה"ל

אינם חלים עלייך כשם שהם חלים על הלוחמים?

ביחידה שבה שירתתי כל מי שהיה מקבל דו"ח מ.צ היה נכנס ישר לכלא כך שאם קיבלת על דבר כזה 28 יום ריתוק נראה לי שהוא דיי חנון ורחום.
בכל מקרה מבחינת העונש- תוכלי לקבל כל עונש בקשת העונשים הצבאית שיכול לתת אל"מ- החל מאזהרה ועד כלא.

כמה כלא הוא יכול לתת לי? וכמה נראלך שייתן?

הם צריכים סד"כ קח את זה בחשבון.... וממש לא אין אצלנו כלא על מ.צ. 28 שלי נחשב המון זה כל פעם עולה מקודם הכי נורא היה 21.... אפילו על נפקדות על סף העריקות מישהי קיבלה פחות ממני...

אושי231

New member
מבחינת כמה כלא הוא יכול לתת

אני לא זוכרת, תסתכלי מאחורי טופס תלונה, צפורט שם בדיוק איזה דרגה יכלה לתת איזה עונש.
לגבי כמה נראה לי שייתן- אין לי מושג. אם אני אגיד לך יומיים ואז תקבלי שבועיים, מה תעשי עם זה? כי אין פה החזרות
זה תלוי ביותר מידי גורמים כמו ההיכרות או חוסר ההיכרות שלו איתך, איך הוא רואה את חומרת המעשה שלך ואפילו במצב הרוח שלו באותו יום.
זה שמישהי קיבלה פחות ממך על נפקדות זה רק מחזק את מה שאני אומרת. ובנוסף, היחידות נמדדות בציונים שלהן על דוחות מ.צ ויש להם משקל מאוד כבד. ולכן על מנת להרתיע חיילים מלקבל דוחות נותנים עונשים יחסים כבדים.

אני מדברת על נפקדות מריתוק לא מצ כבר

וברמת הריאליזציה של אדם בריא ושפוי נטול צהיבות: 14 יום כלא? 7,10,20,15,5,3? בנות מפיקוד יבשה דרום הולכות לכלא ארבע בלבד נכון?

אושי231

New member
ולזה התייחסתי בתשובה שלי

שממש אין לי מושג כמה הוא ייתן לך על הנפקדות- יומיים או שבועיים. והסברתי לך גם למה

וכן הן הולכות לכלא 4 אלא אם כן אין מקום ואז תישלחנה לכלא 6.

ואיך שם? מה את יודעת על הכלא הצבאי?

אולי תתני לי כתובת של בנות שהיו בכלא שאת מכירה או אתר... אם יש לך בראש...

אושי231

New member
את מוזמנת לחפש קצת ברשת ולבדוק..

אין לי לאן להפנות אותך אבל מביקורים רבים שם אני יודעת שזה לא קל בכלל ובכל מקרה לא הייתי ממליצה לאף אחת לוותר על החופש שלה בשביל שום דבר בעולם.

חיפשתי מאמי אל תדאגי...

ולמה את מבקרת שם רבות? בכלא ארבע? אז נתראה!;) מין הסתם שלא כיף.. אבל זה מה יש. זוועהל
זה יותר נראה כמו בית חולים פסיכיאטרי מאשר כלא... האוכל באמת מבחיל?

למעלה