שלום עזרה בקשר ל ZX

שלום עזרה בקשר ל ZX

שלום.. פרצו לי לאוטו.. ולמזלי לקחתי את הפאנל של המערכת איתי ולכן לא לקחו את המערכת באוטו.. אבל את הרמקולים האחוריים לקחו.. עכשיו למי שיש ZX VOLCANE יודע או בעצם לכל ZX אם אני לא טועה יש מאחורה כזה קרש שעליו נמצאים הרמקולים.. קיצר.. אני לא מבין.. אבל הם גם לקחו את הקרש.. ( למה לא יכלו לקחת רק את הרמקולים בשביל שלפחות אני אוכל לשים רמקולים אחרים :( ) אוקי.. אז לשאלתי.. מישהו יודע איפה ניתן למצוא , לחפש, לקנות, משהו.. בשביל הקרש.. מילא חרם על הרמקולים..אבל אין לי מושג איפה אני מביא כזה קרש.. תודה רבה.. ושימותו כל הקנאים! וגם הגנבים! :) ביי ביי

itzik93

New member
אני יסביר לך...

הרבה יותר קל, מהיר ופשוט לקחת את המגש עם הרמקולים (עניין של שניות) מאשר לפרק את הרמקולים או לחלופין לשבור אותם מהמגש... הבנת ? לגבי מגש חלופי ("קרש"), תנסה לחפש במגרשים לפירוק מכוניות וכאלה דברים - אם לא תצליח למצוא, במקרה הכי גרוע תצטרך לבנות אחד כזה בעצמך (לא BIG DEAL). איציק

היתה לי בעייה דומה...

פעמיים (בפחות מחצי שנה...) נפרץ לי האוטו ונגנבה המערכת עם המגש... כאב ראש... את המגש מצאתי במחסן החלפים של היצרן, ואפילו קיבלתי אותו בחינם (טוב, הרוויחו על התיקון של השמשה...)

חוץ ממחסן החלפים של היצרן ..

שאני בספק שאני יודע איפה הוא.. יש לך במקרה רחוב? מקום .? כאילו אתם אומרים.. לך למחסן חלפים .. אני שאני נוהג רק שנה ולא יצא לי הרבה שיפרצו לי לאוטו אין לי מושג.. אני גר בת"א אז אם מישהו מכיר מקום באזור.. אהיה אסיר תודה

rtwingo

New member
מחסן חלפים=מוסך מורשה...

גש למוסך מורשה של סיטרואן, ובקש את החלק, רוב הסיכויים שיש להם. אם לא, אז במגרשי פרוק (יש הרבה בכביש בית-דגן - צומת חולון) אולי תמצא... ובמקרה הכי גרוע, תבנה בעצמך מעץ (לא מומלץ אלא אם ניחנת בכשרון...)

gtv 1750

New member
גש לאיתני מרח´ המסגר

יש לו את כל החלפים מפירוק לסיטרואנים במחירים הוגנים

חיים_K

New member
מחסן החלפים הראשי של סיטרואן

בבני ברק, במבנה הגדול שמכיל גם את הסוכנות הראשית ומוסך שרודר, ליד קוקה קולה. קשה לפספס. בעיקרון יש להם את כל החלפים, אבל הם לא ניחנים במקצוענות יתרה שם בדלפק החלפים, אז צריך להזהר מטעויות.

שאלה מערכתית..

לאחר שהרימו לי את מגש הרמקולים האחורים באוטו החלטתי שאולי כדאי לתת למערכת טיפה BOOST.. או NOS
ועלתה לי השאלה.. יש לי מערכת PIONEER רדיו טייפ יחסית חדשה.. משהו כמו שנה.. ורמקולים אחוריים הבאתי של JBL 210V.... האם מגבר וסאב יעזרו? שווה את ההוצאה? או להשאיר את ה JBL האם המגבר הנ"ל יכול להספיק על המגבר רשום כך : sherwood 3 way power 4 ways amplifier ואז בגדול 180W סאב עוד לא קימבנתי בחינם ? האם יש צורך?

© DrorZi

New member
סאב זה תמיד טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

שרווד אוהב לשרוף טוויטרים
לדחוף סאב הוא טוב.
דרור זי, החיים מתחילים ב 20 הרץ

למעלה