שלום! עזרה בקשה

shikmy

New member
שלום! עזרה בקשה

אני קצת בורה אני לא מצליחה לזכור איך קוראים לחומר הזה. זהו בלוק שמתמשים בו גם לציור, נורא קשיח שחותכים אותו בסכין יפני. אני יודעת שיש הרבה מסגרות לתמונות שעושים ממנו ביצירות לילדים. הוא בצבע בז' כזה. כולם משתמשים בזה, נורא מוכר ואין לי מושג איך קוראים לזה. אני צריכה להזמין חומרים למחנה קיץ בארצות הברית אז ככה שאין לי מושג איך קוראים לזה גם באנגלית. תודה מראש לכל הפונים

shikmy

New member
אההה!!! קרטון ביצוע!!!!!

משהו יודע איך קוראים לאזה באנגלית??? מה עם דאס? איך אומרים דאס באנגלית?? עוד כמה שאלות חשובות: משהו יכול לתת לי הסבר על סוגי חימר שונים? יש חימר שלא צריך להיות בתנור..? עם מה הכי כדאי לכתוב ולצייר על סול? מה לגבי הדבקה של בד לבד? אם אני רוצה לעשות בובה מבד לבד אני יכולה לשים מילוי ולהדביק את הקצוות בדבק מסויים וזה יחזיק? איזה דבק יתאים? ואם אפשר באנגלית? תודה תודה

ahif

New member
קצת תשובות

יש חימר - שהוא מתייבש באוויר, אבל יכול להשבר, אלא אם כן שורפים אותו בשריפה מיחדת. יש קרמיקל - מתייבש בתנור. יש דאס - מתייבש באוויר. יש פלסטלינה - לא מתייבש. על סול אפשר לצייר עם ארט ליין או עם טוש רגיל, אבל יכול להמרח ואפשר לצייר עם פנדה. בד לבד מדבקים עם דבק גוטרמן, אבל יחסית יקר לגודל קטן, אז תלוי מה הצורך, אפשר גם לתפור. אנגלית זה לא התחום שלי, אז... בכל אופן בהצלחה.

shikmy

New member
תודה על התשובות. לגבי הדאס

יש לי אופציה באתר ההזמנות של Air-Dry Clay האם נראה לך שמדובר בזה? מה לגבי חמרן? יש שם בארץ? איך קוראים לזה? תודה רבה..

Air-Dry Clay גם הוא חומר פיסולי שמתייבש באויר

לא ניסיתי אותו ולא יודעת אם הוא זהה לדאס. דאס הוא של חברת DAS. לגבי חמרן תחפשי Copper מצ"ב קישור לתמונות של הבלטות חמרן COPPER EMBOSSING

הלכתי לאיבוד ../images/Emo6.gif

נשארו עוד שאלות ללא תשובות?

למעלה