שלום, עזרה בבקשה!!!

flowers1

New member
שלום, עזרה בבקשה!!!

לכבוד הבר מצוה של הבן שלי אני רוצה להכין שוקולדים שיהיו פרווה. מה הם המצרכים הדרושים ומתכון וכו'. אני מודה מראש.

chocosan

New member
שוקולד פרווה

לא כל שוקולד מריר הוא פרווה אך כל שוקולד לבן וחלב הוא חלבי. לידיעתי אפשר לקנות שוקולד פרווה רק בארגז של 20 קילו- גם אני הצטרכתי כמות די קטנה אבל כדי שהמשגיח של האירוע יאשר את זה הייתי צריך להזמין קופסה סגורה- תיבדקי לפני האירוע אם המשגיח מאשר לך את זה!!!!!! עצה הכי חשובה לפני שאת מתחילה. בקשר לשוקולד עצמו- כמובן שהוא לא באיכות הכי טובה לכן הוא לא נמס הכי טוב- הייתי מציא להוסיף לגאנש קצת חמאת קקאו ולדאוג שהטעמים יהיו מתוקים ומורגשים. אגב שוקולד פרווה הוא שוקולד מעולה לפיסול. המשך יום מתוק אשרסאן

המפיסטה

New member
לפרויבל וולרונה יש שוקולד מריר פרוה

וכשר עם תעודות . פרויבל מגיע גם באריזות של 5 ק"ג. ולרונה מגיע בד"כ באריזות של 20 ק"ג, אבל המוצרים הפרימיום (ז"א היקרים והאיכותיים יותר) מגיעים האריזות של 3 ק"ג. בקשר לאיכות אני חייב לחלוק על אשרסאן , הפרימיום ליין של ולרונה הוא פרווה! יום נעים

מסכימה עם המפיסטה בעניין האיכות

שוקולד פרווה ממש לא נופל באיכותו, אני עובדת עם פרוייבל 74% 56% 48% כולם פרווה- איכותיים וטובים, כך גם הוולרונה - משובח מאוד ו...פרווה. גם הכמות לא נכונה- ניתן לרכוש שק של 5 ק"ג מכל סוג, או כמויות קטנות יותר בחנויות המתמחות בבישול ואפיה,

למעלה