תנסי גם את זה
A AeroSlash New member 25/1/05 #22 שלום, עזרה בבקשה. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה? ניסיתי בדרך הרגילה של לעבור שפות עם הלחצן הימני בלה בלה בלה... לא עוזר :\
שלום, עזרה בבקשה. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה? ניסיתי בדרך הרגילה של לעבור שפות עם הלחצן הימני בלה בלה בלה... לא עוזר :\
T Tottanka New member 25/1/05 #25 זה באינטרנט? שלחי קישור... אם לא, אז תעתיקי את זה לוורד, לפעמים עובד... שלחי לינק, או...תעשי VIEW SOURCE ואם תראי שאין להם הוספת מקודד, אז זו הסיבה שזה לא עובד, והמסקנה שתקבלי, זה שהם הומואים...
זה באינטרנט? שלחי קישור... אם לא, אז תעתיקי את זה לוורד, לפעמים עובד... שלחי לינק, או...תעשי VIEW SOURCE ואם תראי שאין להם הוספת מקודד, אז זו הסיבה שזה לא עובד, והמסקנה שתקבלי, זה שהם הומואים...
S SpyKid New member 25/1/05 #27 אוי קרה לי את זה באיי סי קיו... [כשלא היה לי ווינדוס עברי או משהו...] אז כתבתי "מילון" ג'יבריש וקראתי איתו טקסטים שלמים
אוי קרה לי את זה באיי סי קיו... [כשלא היה לי ווינדוס עברי או משהו...] אז כתבתי "מילון" ג'יבריש וקראתי איתו טקסטים שלמים
U U z b e k New member 28/1/05 #30 אולי תלחצי על הכתפור הימני בעכבר תלחצי על המילה ושם יהיה לך קידוד ותבחרי בעיברית וזהו