שלום- עזרה בבקשה

kml4e

New member
שלום- עזרה בבקשה

אני עשיתי פאשלה ענקית...ושיקרתי בבצפר שאנלא יכולה לבוא לאיזשהו טיול כי אני אהיה בראיון אישי בצבא בהתחלה לא עשו בעיות אבל פתאום היום באים ואמרו לי שאני חייבת להביא אישור ואם לא אנלא אסע לפולין ואני לא יודעת איפה לקבור את עצמי !!! אני לא יודעת מה לעשותתת...יש למישהו עצות??? אני צריכה איכשהו אישור מהצבא בעעעעעעעע

nir2107

New member
מניסיון

יש אישורים מהצבא שנראים כמו פתק מאמא. אם את באמת רוצה ללכת עם השקר עד הסוף, תזייפי פתק. אבל אני ממליץ שפשוט תתוודי וזהו. נראה לי שזה הגיע רחוק מדי.

kml4e

New member
מה אני אגיד? שלא היה לי כוח להתעורר...??

אין מצב כבר להתוודות חח...שיקרתי ליותר מדי אנשים אשכרה לשקר אין רגלים

nir2107

New member
אז אם לא להתוודות

תגידי שדחו לך את התאריך .זה קורה די הרבה עם הצבא. מה את עושה אחר כך - אם ללכת או לא ללכת, זה תלוי בך. למרות שאני לא מבין את השטויות האלה - אף פעם לא הייתה למישהו בבית ספר שלי בעיה עם טיול. מי שלא רוצה - לא נוסע. כשמוסיפים לזה את העובדה שההורים שלך כנראו שילמו אקסטרה בשביל הטיול הזה, זה יוצא די אבסורד.

The Fantasy

New member
אם לא שילמת על הטיול,

אז תגידי שפשוט לא היה לך כסף לטיול והתביישת להגיד לפני כן ובגלל זה אמרת שיש לך זימון לצבא. או כמו שאמרו לפניי, תגידי שביטלו לך את הזימון ברגע האחרון או משהו, ותגידי שלא שלחו לך בדואר את הזימון אלא התקשרו כדי להגיד לך..גם לי התקשרו פעם אחת, אז זה לא שקר ממש..

eduard16

New member
זימון בטלפון זה ה-רעיון..

זה דווקא מאוד נפוץ במודיעין אבל רק בשלבים קצת יותר גבוהים כמו ראיון אישי..

למעלה