שלום עופר

didi150

New member
שלום עופר

יש לי שאלה. יש לי תואר מאוני' וכעת אני שוקל הסבה לרו"ח. רציתי לדעת עד כמה זה משנה מוסד הלימוד? מבחינת הסתכלות מעסיקים, שכר, ידע וכו'... יש אפשרות בבר אילן לימודי יום עד הערב הבעיה שכל אחד יכול להתקבל לשם ואין סנן... או אוני' ת"א שידועה במוניטין אך הלימודים לכל אורך שעות היום והימים דבר שיקשה יותר לעבוד. דרך אגב אני לא עובד בעבודה שתקדם אותי למשהו אך זה עדיף על מלצרות

תשובה לעניות דעתי, אין הבדל ממשי כל עוד אתה לומד באוניברסיטה. חשוב שתציג תעודת רואה חשבון ושציוניך יהיו טובים. שאל גם בפורומי כלכלה בתפוז.

didi150

New member
ישנה בעיה...

ראשית למה כל עוד אני לומד באוני'? זה ממש ישפיע על העתיד המקצועי והשכר בהמשך? שנית, יש מסלול בבר אילן לבעלי תואריום בשבוע אז מצד אחד זה אוני' מצד שני... שמעתי שמקבלים כל אחד אין סינון...והשכר לא בדיוק אוני'... מה אתה אומר זו מלכודת שיווקית?או שאולי תואר מאוני' יחפה על הכל??? איך אפשר לברר? נראה לך שכ"א של המשרדים הגדולים יענה לי אם מסלול מומלץ??

מאוד פשוט הם מקבלים כל אחד ולכן המחירים גבוהים יותר (בדיוק כמו מינהל עסקים באונ' בר-אילן-אין צורך במבחן מקדים אבל אתה משלם), עדיין זה לא מוריד מערך האוניברסיטה ומערך הלימודים, זה רק יעלה לך יותר. חשוב שתתייעץ גם עם פורומי כלכלה ועם פורום סטודנטים בבר-אילן. אתה גם יכול לפנות למשרדי רואי חשבון ולשאול.

למעלה