שלום עומר ,

קיאני

New member
שלום עומר ,

דבר ראשון שתהייה לך שנה אזרחית נפלאה ושתזכי להינות מכל פירותיה. שאלתי מה קורה עם העבודה שלי - אני עדיין בשלבי פרסום ושיווק המקצוע שלי ויש לי עבודה אך עדיין לא איך שאני רוצה שיהיה . הוצאתי את הרונים הבאים : 1. פרת'רו 2. אורוז 3. אות'ילה ואח"כ שאלתי מה קורה איתי , והוצאתי את הרונים הבאים : 1. ג'רה 2. מאנאז 3. ווירד אשמח מאוד לקבל את הבנתך ואת האינטואיציה שלך בנושאים האלו ושוב תודה מכל הלב.

אז ככה -

לגבי עבודה, ניראה שזה יקח עוד קצת זמן, אבל הדרך שלך נכונה. את בדרך למה שעשוי להיראות לך כמו כישלון קטן, אל תתני לזה בכלל להשפיע עלייך, זו תהיה ירידה לצורך עליה. לגבי ה"מה קורה איתי" - זו שאלה קצת כללית, רוצה להרחיב קצת?

קיאני

New member
היי עומר

השאלה השנייה של מה קורה איתי גם כן מתייחסת לעבודה כי חשוב לי מאוד להתפרסם ולהצליח בתחום שלי . למה התכוונת כשכתבת כישלון לצורך עלייה ? אני חושבת שאני מרגישה את זה עכשיו שעדיין אינני עובדת כמו שאני רוצה ואין לי עדיין הרבה לקוחות . שאלתי עוד שאלה - האם תהייה לי הצלחה במקצוע שלי והוצאתי : 1. אותיל'ה 2. וונגו 3. וונגו אשמח לעוד הארות בנושא כי אני מאוד רוצה להתחיל לעבוד ולהתפרסם ועדיין......אין התקדמות. תודה מראש ,

קיאני

New member
עומר - בזמנך הפנוי

אשמח לקבל הבהרבה לשאלה השנייה שלי. תודה

פעמיים וונג'ו

אני מאמינה, שאת עוד תשני כיוון לאורך הזמן, זה מה שוונג'ו מלמד אותי, שההצלחה שתקבלי במה שאת עושה עכשיו, תהיה שימחה לזמן קצוב, ואחר כך את תרצי לחפש לך אתגרים חדשים. האמת, כל זה לא משנה כרגע. גם אני, אולי אפסיק לרצות לטפל עוד עשר שנים, אין לזה שום משמעות על החיים שלי כרגע... כרגע, ניראה שנכון לך להמשיך במה שאת עושה, את עושה טוב. ניראה שאת תקבלי את ההצלחה שאת מתכווננת אליה. וניראה לי גם שהבנת מה כוונתי כשאמרתי שתהיה ירידה לצורך עלייה... זה אומר, כמו שכשעושים דיאטה מגיעים לזמן הזה שבו המשקל לא יורד וזה קל להתייאש, אבל הרעיון הוא להמשיך ולעבור את התקיעות הזאת? מכירה? אז אותו דבר, יגיע שלב שבו תרגישי שאת עושה ועושה וכלום לא קורה. אל תתייאשי! תמשיכי לעשות. את תעברי את התקיעות הזאת אם רק תאמיני בעצמך!!!

קיאני

New member
תודה רבה לך מכל הלב../images/Emo45.gif

אני מחכה בקוצר רוח לתקופת העשייה שתבוא ,תודה לך על האינפורמציה .

למעלה