שלום...עוד שם לא מוכר..

מאו יין

New member
שלום...עוד שם לא מוכר..

שלום... שאלה:לפי מה ש"חיטטתי" קצת בהודעות האחרונות זה רק נידמה לי או שהאכזבה שמשותפת פה לכולם היא אהבה ניכזבת?? כי אני מאוכזבת ממלאאאאאן דברים אחרים... כמו: החיים במדינה הזו החיים שלי בכלל ובפרט.ועוד
כל מיני... אין לי כל כך כוח לפרט כרגע את הבעסה,אבל אם יש אנשים טובים באמצע ה...פורום...וניראה שכך אז כמה מילים טובות יעזרו...! אבל בלי שום קשר לבוקר יום א´ של קצת בעסה,שיהיה יום קסום לכוווולם!!!!!

בת ה י ם

New member
../images/Emo39.gif שלום לך

בואי שבי עימנו... ה
בדרך מניחה לפנייך צלחת של עוגיות אופטימיות עם ציפוי כוכבים מדהים אח"כ...יתבהר

מיקי 35

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

אכן הרוב, מאוכזבי אהבה, אך כמדומני, אכזבה היא אכזבה, לא משנה מה המקור. אנחנו פה כדי לעודד, ולהגיד מילה טובה וכשתרגישי נח, ואם בכלל ספרי לנו מה אוכל אותך

@@

New member
שלום וברכה ../images/Emo65.gif

שלום לך יקירה, את מוזמנת להצטרף לפורום המדהים שלנו ולטעום ממטעמי האה
ה , מה בתפריט
מלא
יםםםםם בכל הגדלים
מלא
ותתתתת בכל הטעמים
מלא
בכל הצבעים
והמון חום, עידוד, מילה טובה, או סתם חיוך
אז את תחליטי אם להישאר ולטעום מכל המטעמים

מאו יין

New member
היי (היי צוהל משמחה!)../images/Emo6.gif

ידעתי!ידעתי,היתה לי תחושה שיש פה אנשים עם לב טוב ורחב בת הים מיקי 35 וריקושט,עשיתן לי את הבוקר!!!!!!!!!!! תגובות שיחממו את הלב גם באנטארטיקה..
החלטתי,אני נשארת כאן!! לצערי כרגע בעבודה אז לא יכולה לפרט יותר מידי סתם הרגשתי לא טוב(מיגרנה איומה)כל הסופ"ש וזה הוסיף בעסה לחיים שלי שהם כרגע בכלל לא שלגר... אבל תודה על הקפה העוגיות החיבוק והאהבה,תודה לכן!!!
(אחד לכל אחת...!) באאאאאי

@@

New member
אני שמחה על ההחלטה ../images/Emo9.gif

ושמחה על החיוך שעלה על פנייך, זה מדהים שאפשר לגרום לאנשים שאיננו מכירים קצת נחת בחיים ושוב פעם,
ברוכה
הבאה

mariana

New member
שלום לך../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום שהמדליק שלנו. ל משנה ממה אכזבתך נובעת פה כולם כאן על מנת לעזור לך ולתמוך בך
ולהביא המון המון

מאו יין

New member
../images/Emo41.gifהיי, שוב שלום ותווודה!../images/Emo41.gif

לא רק פורום מדליק אלא חם ואוהב וזה מה שאני זקוקה לו כשהבוס שלי כבר ביקש (בפרצוף החמוץ המגעיל כרגיל שלו...
)3 כוסות קפה כשפעם אחת הוא לא אמר בבקשה או תודה.!@#$%^&*

mariana

New member
חחחחחחחחחח

עבודה היא חיינו אבל לא בשבילנו איך אני אוהבת את הפרצוף הזה
והנ עוד אחד
איזה קטע אני המנל שואל אותי אם אני רוצה קפה

Queen Of Love

New member
אז ככה...

כאן כבר יודעים שאני לא מכינה לאף אחד קפה, רק אם בא לי להכין למישהו כשאני מכינה לעצמי, זה בכיף, אבל ככה, כל אחד מכין לעצמו, מה שבא לו. אהה וכמעט שכחתי!!! ברוכה הבאה!!!!
שטויות, תתעודדי!, שאלו יהיו הצרות שלנו...

jess ועוד

New member
אנשים יש בשר חדש ....

אכזבות הם לא רק מאהבה אלא ממה שמצפים לו יותר מדי רוב האנשים מחפשים אהבה וכשלא מוצאים או מוצאים ומאבדים מתאכזבים אני אשמח לשמוע על דברים אחרים... (לא שאין לי את שלי ) אבל הדברים מתבהרים כשקולטים שיש דברים אחרים

בת ה י ם

New member
ציפיות יש רק על כריות ../images/Emo70.gif

ככל שנקטין אותן נהייה מאושרים ומופתעים מכל עלה חדש שצמח לו מקרן שמש חורפית מחיוך של ילד ומעוד המוווווון דברים שאנחנו מפספסים בדרך

מאו יין

New member
היי שלום לכוווולם!!../images/Emo24.gif

ולי יש כלל(חוץ מלהיות זהיר בחשמל....): תמיד לצפות לגרוע ביותר וכך אתה יכול להיות מופתע רק לטובה...
...

מיקי 35

New member
איש חכם פעם אמר...

אם אתה מצפה את הגרוע ביותר מבני האדם, הם יתנו לך את זה. זה פשוט טבע אנושי... תמשיכי להאמין בבני אדם יקירה, אם מישהו איכזב פעם, זה לא אומר שמישהו אחר יאכזב שוב.

מלנכולי

New member
הכל פה "סבבה"...לא ?

ממה בדיוק את מאוכזבת...? מהמדינה? מה רע במדינה ?! הכל פה סבבה, תראי אותי למשל, השתחררתי מהצבא לפני שנה קיבלתי מענק "שמן" של 3000 שקל..... ויצאתי לי לדרכי, עשיתי חישוב שתוך 5 שנים, של עבודה מאומצת בלי לבזבז, לעבוור לעשן נובלס, לא לקנות בגדים, לצאת פעם בחודשיים אני יוכל לשכור דירה, 5 שנים זה אוטוטו..... אז קניתי לי קטנוע, לפחות שיהיה לי תחבורה הקטנוע עלה 5000, והביטוח.....תנחשי כמה עלה הביטוח?! 3500 !!!! אז אין בעייה אחותי המדינה סבבה, הכל טוב וזה רק 2 דוגמאות......יש עוד מליון דוגמאות..... בקיצור.....להתחתן עם מישהו\מישהי עם אזרחות זרה.....ולהתחפף

מאו יין

New member
מזל טוב על השיחרור.....

מה זאת אומרת??? הכל פה נהדר ,זה שקיבלתי בעיטה מבית סבתא(אצלה גרתי כי על ההורים שלי בכלל לא כדאי שאני אתחיל לספר... ברררר מפחיד!...) עוד לפני שהשתחררתי וכשהשתחררתי כבר גרתי בת"א בדירה שכורה בימים שהדולר עוד היה 4.40(מישהו זוכר?!?...) ניסיתי להשלים בגרויות אבל העבודה גמרה אותי(אז והיום!..) מעייפות,החלפתי חברים שלא יכלו להתמודד עם מישהי שחיה כבר את ה"לשלם חשבונות, שכר דירה,ואין כסף לבלות...שאני אמשיך???...

shiraz2

New member
היי מתוקה,

ברוכה הבאה לפורום המדהים שלנו....
כן באמת רובנו פה מאוכזבים מאהבה (אהם... אני...), אבל כולנו פה באמת גם בשביל לתמוך. אני שולחת לך המון המון
ו...
לעידוד........ שיהיה לך שבוע מצויין, מקווה שמחר תרגישי יותר טופ ואם לא... את מוזמנת תמיד לקבל המון
ממני........
שלך תמיד, שירז

למעלה