שלום עוד פעם....

rendomgirl

New member
שלום עוד פעם....

היי... אז לא רשמתי פה יחסית הרבה זמן... כי לא היה לי בדיוק מה לכתוב... בכל מקרה... אני יספר לכם מה קורה איתי כי אין לי משהו יותר טוב לעשות...
אז היום זה היום האחרון לחופש שלי של השבוע מבית ספר...
אוף!!! יש לי אחר כך חודשיים רצופים של לימודים... ובכלל ולא עשיתי את הפרוייקט לחופש...
התחלתי ללמוד לתאורייה... כי נמאס לי שכולם פה עם אוטו חוץ ממני... אני ממש מתה!!! בחיים לא חשבתי שזה כל כך קשה!!! 100 עמודים מחורבנים עם יחידות מידה שאין לי מושג מה הם אומרים... וזה כזה מסובך... ואני בן אדם שמסוגל לשבת על התחת וללמוד... ואבל זה כזה משעמם!!!!!! (שתבינו... אני עוד מעט בת 17... ולא היה לי רישיון בארץ... והתעצלתי ללמוד עד עכשיו אוף!!!)
הלכתי לוויקטורייה בקנדה ל-4 ימים... היה כזה כיף!!! אני כזה מקנאה במי שעבר לשם!!! הם שווים פי אלף על אמריקאים צבועים בעעע
... והם באמת יותר נחמדים... קניתי שם מגפי פלטפורמה שאני מחפשת שנה שלמה... כי פה הכל עקבים... וגם קליפסים ממש יפים!!!! שפה אי אפשר למצוא... מתה על קנדה!!!!
המשפחה שלי אתמול הלכה לעשות סנו בורד... ולא הלכתי כי לא היה לי כוח... והם ראו שם ישראלים!!! ולשם שינוי יש שם אחת בי"ב!!! איזה יופי! סוף סוף... אני מקווה שהיא נחמדה... המשפחה שלה באה אלנו היום אז תאחלו לי בהצלחה...
רבתי (עוד פעם) עם אבא שלי... ואני לא מדברת איתו... לא ישנתי כל הלילה מרוב שאני כועסת עליו ועל עצמי... אבל לא נורא... יום חדש.... מקווה שישתפר...
נרשמתי לטניס בספרינג ספורט... בחיים לא שיחקתי... אני מקווה שיהיה בסדר... אני מקווה שזה לא כל כך קשה... ושאני לא אצתרך ללבוש מכנסים קצרים כי קר פה... והלוואי שאני יירד במשקל!!!! אני בדיאטה עכשיו.. אני מקווה שאני יתמיד...
וזהו פחות או יותר... אז תכתבו משהו... בביי

sivani

New member
קנדה אכן שולט!!!

ויקטוריה עיר מדהימה,אבל לא כמו וונקובר. העיר הכי מדהימה בקנדה. (אני גרה שם) ראית את בניין הפרלמנט בלילה? היית בגני בוצ'ארד? ספרי,נחליף חוויות הייתי שם בקריסמס ברייק
בהצלחה בדיאטה ובתיאוריה בובה!!

Doctor Evil

New member
זה קרוב...

סיאטל זה במדינת וושינגטון בארה"ב שגובלת עם בריטיש קולומביה בקנדה. זה נראה לי איזה שעתיים מוונקובר..

rendomgirl

New member
וונקור באמת יותר שווה...

כן הייתי בשניהם... זה באמת יפה הפרלמנט!!!! הייתי בגנים שנה שעברה... שבאו אלינו חברים ישראלים מדאלס... זה היה בקריסמס שנה שעברה והיה שם קישוטים כאלה לעצים... אז לקחנו אחד... הם היו ממש יפים... ויש להם 100 כאלה... הגנים באמת היו מהממים... ותודה... היא ממש נחמדה הישראלית הזאת!!! סוף סוף!!! איזה יופי...

rendomgirl

New member
בוא נחשב...../images/Emo22.gif

מסיאטל לניו יורק זה 5 שעות על כמה שזכור לי... ומסיאטל לויקטוריה זה בערך 3 שעות נסיעה אם לא צריכים לחכות ל ferry... אז זה 5 שעות טיסה פחות או או יותר... omg! ארצות הברית גדולה!!! לוקח 7 שעות לטוס לפלורידה מפה!!!! זה משהו מפחיד!!!

למעלה