שלום!- עדכון...

טוהרtoar

New member
שלום!- עדכון...

אין לי כל כך זמן זה די "בייני לבייני" בשבילי אז אתמצת אני רק מזכיר את מסיבונת חנוכה ומבקש מכל מי שמעוניין וגם ממי שרק שוקל כרגע לשלוח לי "מסרון" מה התאריך המועדף
31 בדצמבר למיניינם [מוצ"ש סוף חנוכה] או 1 בינואר למיניינם [ ראשון בערב סוף חנוכה] פרטים על תוכן הארוע בקרוב בעקרון ארוע חברתי לגבי האוכל ואפקטי התאורה אתם כבר בטח מנחשים להית -טוהר- נ.ב. מי שמעוניין בפרטים נוספים-נתן לשלוח "מסרון" נ.ב.ב. יודי- לא נראה לי שנמדוד בדיוק מי 25 ומי 26
[אבל 27...]

מיסבונת חנוכה בתל-אביב

שמח להודיע על "מסיבונת חנוכה" להומוסקסואלים דתיים צעירים בגילים 25-18. המסיבונת תתקיים בתל אביב או בתאריך 31 בדצמבר למנינם או ב 1 בינואר למנינם כאמור מדובר בארוע חברתי בבית פרטי דסקרטי וסולידי בתל-אביב לגבי פרטים נוספים ניתן לפנות אלי לפאלפון מספר 7809585= 050 הדסקרטיות והפרטיות מובטחת באהבה ולהשתמע אסף.

dkey

New member
אבל אתה בן 43, לא?

ובן כמה המארח בבית הפרטי והדסקרטי?... ומה המוטיבציה לארח דווקא גילאים אלה? אתה לא חושב שראוי שהם יתארגנו לבד?

טוהרtoar

New member
שלום יודי! מה קורה ../images/Emo13.gif

ראיתי את ההודעה שלך עכשיו ואני לא כל כך מצליח להבין למה אתה מתכוון נראה שמשהו מפריע לך אבל לא פרטת אשמח אם תוכל לפרט/להבהיר את דבריך... לבינתיים שבת שלום
-טוהר- נ.ב. הייתי מסביר קצת יותר על הנ"ל אבל אוטוטו שבת אולי אני אחזור במוצ"ש לפרט ואז לא יהיו תהיות...

לא הבנתם-מדובר במסיבת חנוכה-לדתיים

הסתכלתי בתגובות ונראה לי שלא הבנתם, מדובר בארוע חברתי להומוסקסואלים דתיים: במסיבת חנוכה, ולא בארוע שאינו צנוע- לפי התגובות הסקתי שמדובר באי הבנה, כשנכתב "דסקרטי" הכוונה שהפרטיות של המשתתפים נשמרת בהקפדה יתרה ומי שאינו רוצה להחשף מכבדים בקשתו, ולגבי גילי: אני בן 43 ומארגן ארועים חברתיים וקבוצות שונות להומוסקסואלים דתיים וללסביות דתיות כגון: 1. ארועים חברתיים פעם בחודש לבני גילים שונים (מגיל 18 עד שנות החמישים) 2.מועדון הסרט הסרוג להומוסקסואלים דתיים בתחילת דרכם 3. וגם קבוצה זאת שמיועדת להומוסקסואלים צעירים בגילאים 25-18 וזאת מסיבונת חנוכה למענם ולגבי ה "מארח" הקבוצה זאת למעשה מארחת בחורה נחמדה מאוד ו... סטריטית. והחפצים והחפצות להשתתף בקבוצות בארגוני והוא או היא הומוסקסואל דתי או לסביות דתית או שנמצאים על קו התפר בין הומוסקסואליות לסביות ודת מוזמנים להתקשר לפאלפון מספר 7809585= 050 ולשוחח איתי לקבלת פרטים באהבה ולהשתמע אסף.

טוהרtoar

New member
תגובה

שלום סוויטאנג'ל! שלחתי לך כבר מייל בנוגע אני אנסה לשלוח לך שוב בדוק אם קיבלת בברכה -טוהר-

למעלה