שלום (סקר)

שלום (סקר)

שלום אני בתהליך ניסיון להקים מרכז סופ"ש לא לבד, בתכנון שהוא יפעל בחמישי בערב ומוצאי שבת ובהמשך למצוא דרכים להפעיל אותו גם בשישי בערב, כגון ארוחת שישי ובשבת עצמה לפחות חלקית המרכז ייעוד לגילאי 20-30 (אולי בהמשך אנסה להקים עוד מרכזים ממוקדי גיל, כגון לנוער) במרכז מתוכננת פינת ישיבה, מדף עם ספרים, פינה בה אפשר ליצור(לצייר/לכתוב ועוד) מתוכנן להזמין סדנאות/הרצאות/שיעורי ספורט המקום ייועד לאנשים המחפשים דרכים להפגת הבדידות לסופ"ש ולתת אפשרות להרחבת המעגל החברתי למקום יהיו חוקים 1. גיל ? 2. אם יהיה מקום כזה, הייתם מגיעים אליו ? 3. אילו פעילויות הייתם מעוניים שיהיו במרכז ?(דוגמאות, שיעורי ספורט, הליכה, יוגת צחוק ) 4. אילו עוד דברים הייתם מעוניינים למצוא במרכז זה ? (כגון מדף עם ספרים , עלוני מידע , חומרי יצירה, משחקי חברה) 5. האם הייתם מוכנים לשלם סכום סימלי במידה ותידרשו ? אם יש לכם משהו להוסיף אתם מוזמנים להעלות אשמח אם תענו על סקר זה

עונה... אם זה יעזור... ../images/Emo13.gif

1. גיל ? גיל לא תמיד מחייב... אולי מינימום, כמו גיל 18- שאז יש בעיה של קטינים וכו'... אבל מניסיון- אם רוצים להרגיש נעים- אפשר ליצור חברויות שאין בהם משמעות לגיל... 2. אם יהיה מקום כזה, הייתם מגיעים אליו ? מיקום נגיש זה משהו שחשוב... כמו גם נוחות מבחינת תחבורה. ולא כולם עם רכב- ואז איך אפשר להתגבר על המכשול הזה?? 3. אילו פעילויות הייתם מעוניים שיהיו במרכז ?(דוגמאות, שיעורי ספורט, הליכה, יוגת צחוק ) נראה לי שדברים קבוצתיים עושים אחרי שפחות או יותר מתגבשת קבוצה, ונפתחים קצת אחד לשני... ואפשר להתחיל עם דברים שהם פחות דורשים חשיפה אישית. כמו הרצאות, דברים קבוצתיים שלא שמים את האור על מישהו אחד.. וכו'... 4. אילו עוד דברים הייתם מעוניינים למצוא במרכז זה ? (כגון מדף עם ספרים , עלוני מידע , חומרי יצירה, משחקי חברה) ומקום שאפשר לשבת בכיף... (פופים, סלון...) ומטבחון קטן לקפה/תה, מיקרוגל... ומה שצויין קודם- ספרים, פאזלים בני 5000 חלקים, חומרי יצירה, משחקי חברה וכו'... 5. האם הייתם מוכנים לשלם סכום סימלי במידה ותידרשו ? זה לגיטימי ביותר, ונכון ביותר לדרוש תשלום, ולשלם על משהו שמקבלים... בהצלחה רבה... וכל הכבוד על היוזמה והחשיבה החברתית...

ברור שעוזר, תודה ../images/Emo140.gif

תודה לגבי נגישות, אני מקווה שייתנו לי מקום נגיש וחשבתי לנסות לפנות לחברת מוניות/הסעות, אולי הם יוכלו לעזור בהנחה או בהסעות חינם

רעיון מקסים בעיני, מקווה שייצא לפועל ../images/Emo57.gif

לדעתי, חשוב מאוד שיהיה פעיל בשישי, אולי אפילו על חשבון חמישי... לגבי גילאים-אני חושבת 18 פלוס או עד גיל 18. אם היה מקום כזה-לא חושבת שהייתי מגיעה, כי תודה לאל לא חסר לי מה לעשות בסופ"ש ולשמחתי הסופי שבוע שלי די עמוסים אבל לא חסרים לצערנו אנשים שכן זקוקים למקום כזה. לגבי פעילויות-לשלב כמה תחומים: אומנות, יצירה, מדע,ספורט-אולי בצורת חוגים, אולי בצורה כזאת שכל פעם מישהו אחר מלמד משהו... אני חושבת שחשוב שיהיה במרכז כזה חומרי יצירה, ספרים, מגזינים, טלויזיה, משחקי קופסא, משחק ספורטיבי גדול כמו טניס שולחן או משהו כזה. בהחלט לדעתי אנשים ישמחו לשלם עלות סמלית על כל ביקור-בסביבות 10 שקלים,.השאלה אם יכסה עלויות...

למעלה