שלום:) סקייטר לשעבר P:

hot pants

New member
שלום:) סקייטר לשעבר P:

אמממ ההודעה שלי אומרת הכל סקייטר לשעבר כלומר אני מוכר את הסקייט שלי סקייט מקצועי פלטת גירל צירים דיסטרקטו לאגרים האבק 5 וורלד אינדסטריס וגלגלי ספיטפייר מישהו מעוניין?

hot pants

New member
מוף

אממ אני הספקתי ליסוע לפני שנתיים ככה חחח ואיך קוראים לזה היו םבורד? הסקייט נקנה איזה חודש לפני שהפסקתי ולא הייתי מעולם טוב ככה שהוא במצב עדיין טוב ובואו נעשה חישוב פלטה יד שניה במצב (צבע קצת לא יפה אבל זה שטויות) 150 נגיד צירים עוד 140 שניהם נגיד ועוד 100 גלגלים +לאגרים יוצא נגיד 400 אם המחירים השתנו תעדכנו אותי ואני אאמת ואהיה מוכן רדת במחיר ואני באזור חיפה והקריות ד"א שזה פרט חשוב ששכחתי לציין

hot pants

New member
?

איזה ספוג בדיוק הציעו לי עליה לבד 200 שקל לפני חודש אני רוצה למכור אבל הכל ביחד במצב מעולה

מי שהציע לך 200 טחון אידיוט

לא משנה איזה מצב, כי היום יש בלאנקים טובים ב-200 חדשים... ואפילו לא בלאנקים ב-250... ובכללי סקט יד שניה שעולה 400 צריך להיות במצב ממש ממש טוב, כי ב-600 אתה קונה חדש... תוריד ל200-300 לפי דעתי ויהיה הגיוני... לא שאני עומד לקנות

hot pants

New member
הוא דווקאכן במצב מעולה

וקודם שמישהו יהיה מעוניין ואז אני אדבר איו על המחיר ברצינות

P Rod

New member
metallica rulz

שום קרש בן שנתיים לא שווה יותר מ20 שקל אל תאכל סרטים הוא כבר ספוג הוא נשבר מאולי בפלאט אפילו אם אתה נוחת ברגים metallica rulz

msn1

New member
nollie69flip אתה גיי רצח

ואין מצב שתקבל על זה את המחיר.. סורי פלטה אפילו אם היא חדשה, בלי גריפ ולא נגעו בה ברגע שהיא מחוץ לניילון ויושבת היא מתייבשת והופכת להיות די מעפנה... לפי המצב שאתה מתאר הקומפלט יהיה שווה בערך 200-300 ככה תלוי במצב של שאר הדברים רק לפני יומיים שברתי גרל בן איזה שנתיים כי לא היה לי על מה ליסוע.. לא היה סדוק או משהו סתם מיובש

למעלה