שלום סלאם פיס לכולם

idoamir

New member
שלום סלאם פיס לכולם

הי לאחרונה התעמקתי קצת בשמיעת הדג נחש ואפשר לומר שזה מדליק אותי הדיסקים שלהם לא יוצאים לי מהמערכת תהיתי אם תוכלו להמליץ לי על להקות בסגנון לא מישראל. ואל תתנו סתם להקות פ'אנק אלא משהו יותר ספיציפי וקולע לסגנון. משהו ששמעתי בינתיים רק אולי שSOULIVE התקרבו אליו באיזה שיר עם ראפר. חוץ מזה יש פה קהילה גזעית בי

SV Design

New member
אממ

אתה לא רוצה ישראלי ? למה מה רע ? יש אחלה להקות בישראל.. פאנקנשטיין,קולולוש,מרסדס בנד...ועוד..

idoamir

New member
טוב תודה חבר'ה

ולגבי ישראלי לא אמרתי שאני לא רוצה פשוט נראה לי שאני מכיר את רוב סצנת הפ'אנק הישראלי-המרסדס,פאנקנשטיין,התפוחים וכ'ו וקולולוש זה אלה שרצו לגרש תסולן שלהם מהארץ או משהו כזה לא? ד"א תרגישו חופשי להמשיך בהמלצות. ד"א(2) בהופעות של הדג הם עושים גם חומרים ישנים או בעיקר מבעזרת הג'אם(לא מת עליו)?(אני מתכנן על ההופעה ב22..) יאללה בי

parnar

New member
משרד הפנים רצה לגרש אותו

אבל עכשיו יש לו כבר ת.ז והוא נשאר בארץ וממליץ לך לבדוק הופעה של קולולוש

אממממ....

בקשר אף אחד לא פראיירים להופעות של הדג נחש. אני חושב שזה עדיין הופעות של האלבום האחרון, אז אני דיי חושב שבעיקר מבעזרת הג'אם. אבל בכל זאת אני אתן לך את הפלייליסט של ההופעה האחרונה שהייתי בה שלהם (לפי מה שאני זוכר) ותחליט בעצמך: לוטוס (אדיר) קליפורניה מה שבא בא שלום לא מוותר קוסאמאמק לזוז קמתי הנה אני בא סטטיסטיקה סאגה תרגע איזה כיף שירת הסטיקר חליפות הכאפה המצלצלת מה נעשה רציתי שתדע

תיקון טעות

בקשר להופעות של הדג נחש. אני חושב שזה עדיין הופעות של האלבום האחרון, אז אני דיי חושב שבעיקר מבעזרת הג'אם. אבל בכל זאת אני אתן לך את הפלייליסט של ההופעה האחרונה שהייתי בה שלהם (לפי מה שאני זוכר) ותחליט בעצמך: לוטוס (אדיר) קליפורניה מה שבא בא שלום לא מוותר קוסאמאמק לזוז קמתי הנה אני בא סטטיסטיקה סאגה תרגע איזה כיף שירת הסטיקר חליפות הכאפה המצלצלת מה נעשה רציתי שתדע אף אחד לא פראיירים

למעלה