שלום....סאלאאאם.....

capistrano

New member
שלום....סאלאאאם.....

ערב טוב לכולם, אני חדש פה.... ו הודות לsalt of earth שהודיעה לי על הפורום הזה.....אין לי מה להגיד חוץ מ-: 1) תודה לאל שאסף אותנו פה....לדבר בשמו ולעזור אחד לשני 2)אני מקווה שמס' המשתמשים יוכפל פי 10 עם הזמן 3)אעשה כל מה שאני יכול בכדי לתמוך ולהמשיך במסר הנוצרי אשר נמצא בפורום הזה.... אשמח להצטרף אליכם....God Bless YOu all

salt of earth

New member
שלום שלום

אני מאוד שמחה שהחלטת להצטרף אלינו ... ונוורית אל מונתדא
ואני מצטרפת לאיחולים שלך לפורום, אכן הפורום הזה נוסד לפני כמעט שנה (אוטוטו חוגגים שנה לפורום) כדי להיות בית נאמן לאלוהים ובית לאמונה הנוצרית, והלוואי שמספר המשתתפים יוכפל - כעת נסתפק בפי 2
מקווה שתשלב יפה בפורום, החבר'ה פה ממש נחמדים ואתה תהנה איתם מאוד
בברכת יסוע אל מסיח

michaeld1

New member
שלום שלום

שלום למצטרף החדש. תודה על הצטרפותך. מקווה שתרגיש בבית בכנסייתנו הוורטואלית. ותודה למלח. ספר לנו קצת על עצמך?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifקאפיסטראנו../images/Emo178.gifאיזה שם../images/Emo45.gifאהלן וסהלן../images/Emo9.gif

חן חן פתיחה מבטיחה רשמת.. אשמח לראותך חבר מן המנין פה
תספר לנו קצת עליך..מה מו מי?

capistrano

New member
about me!!...;)

hey all I am 20 years old from nazareth...i am a member in the Franciscan Youth.... i am a student in biochemistry...my second year in tel aviv uni. i am glad to see that we have such a nice place here in this foroum.... if any one want to know more about me or about nazareth and the christian over there....just ask..and don't be shy!:p God Bless You All....and enjoy your time near Jesus

salt of earth

New member
אהלן ../images/Emo39.gif

נו, הזמנת את הבחורה שביקשתי שתזמין לפורום? ואללה השביבה הפרנסיסקאניה אחלה שביבה
בהצלחה בלימודים, ואתה מוזמן להשתתף בדיונים, להביא תכנים/סיפורים, או כל דבר שקשור לאמונה שלנו ואפשר גם לחג המולד העומד בפתח כי אנחנו כעת ב زمن المجيئ
אהה ואגב, הפורום שלנו נוסד בתאריך 13.12.2006 ולכן אוטוטו עוד 5 ימים אנחנו חוגגים שנה לקיום הפורום המבורך הזה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאהלין בינסראווייה../images/Emo9.gif

יאללה עישי יא מלח אירגנת גיבוי אני רואה

salt of earth

New member
נו, מה ציפית ממני יעני ../images/Emo6.gif

רק נסראוויה אני מזמינה לפה כדי לחזק את הקיום שלנו
אני לא כמוך, מתכחשת לשורשים שלה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאהלןן

אנא נרדין
סתם מישהי שישוע אהב למרות שלא מגיע לי וכעת אנא בינת אלרב
אני גם נצרתית במקור כעת חיפאית
וזה נכתב מה מו מי

capistrano

New member
נעים מאוד

נעים מאוד נרדין... "....כעת חיפאית" כלומר לומדת שמה?? ובקשר ל- מי מה מו....ככה אני אוהב לכתוב....:p וזה מרשים שבחורה מנהלת הפורום....חשבתי שזה בחור....:p אללא ייחמיקי ויואפ2ק!! והשם שלי: סאמר :)

capistrano

New member
חחחחח ל-מין היפה

כן....נראה לי שבעתיד יבוא יום שבו אנו נלך על הידיים.....כי המין היפה והעדין ישלוט אז....חחחחחח בקשר לשאלון ראיתי אותו אתמול ב-2 לילה אבל הייתי די עייף.... אל תדאגי אני אמלא אותו מתישהו....ובאמת אני כל כך גאה בכם ועל העבודה שאתם עושים פה!! כלומר אכן יש עדיין אנשים שהולכים לפי דברי האל וישוע... שאלוהים ישמור על כולנו..וייתן לנו אמונה,אהבה וחוכמה בכדי להמשיך הלאה....

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלא רק השאלון../images/Emo3.gif

תראה את ההודעות הנעוצות..ואת שרשורי החגיגה בין היתר.. אין הנחות לחדשים

salt of earth

New member
../images/Emo45.gifמעק ח2 אום סהר

יש כמה שרשורים שכדאי להשתתף בהם פה וסאמר לא אמרתי שהמין היפה שולט פה

capistrano

New member
HELP S.O.S

good evening every body... i need your help...does anyone knoe the song of majida el roumi its lyrics is: "fee laylee berdaanee...ma feehaa nwateer.....fee nejmee sehraanee 3'arrabet bakeer...le2yet 3ala baabaa 3aj2et sawt kbeer....weldenyee 3m tow3aa welshams nwateer....abyad metel 2el 2amal....nase3 lelma7abbe....kan 2el 3atatem 3abes...sar 2el 3atem 7eloo...w3a sawtee 2el kanayes saro yenzaloo...wel zawayaa saret ajraaas 2e2naadeel.....2arrabet la 7adtaa sme3et 2etrateeel...yaa yasooooooooo3...ya yasoooo33....." plzzz if any one have it!! tell me plzz...i can't find it!! thank you very much!! and enjoy your week;) God bless you All

salt of earth

New member
היי קאפיסטראנו מצאתי לך ../images/Emo9.gif

תרתילה מהממת... לזמרת שאני אישית מתה עליה
מפה אתה יכול להקשיב לתרתילה שנקרא "يا طقل المغارة" http://www.masi7i.com/uploads/1448/2983/__.mp3 וזה המילים בערבית
מחקתי שתי שורות אחרונות
يا طفل المغارة وسع المغارة وطنى بردان وسع له الطهارة تايرجع مناره فى عتم الزمان بليله بردانه ما فيها الغطى بنسمة شردانه اتسربت بكير لقيت على بابك و الدنيا ع الباعه و التاج مواعيد أبيض مثل الأمل واسع للمحبة كان العتم عابس صار العتم حلو وعاد إليها كواكب صاروا ينجلو و بالزوايا صاروا و أجراس قناديل قربنا حتى سمعت تراتيل يا يسوع يا يسوع و من يومها السلام اتوسع فى الدنيا و كبرت السعاده فرحه ملونه كرما للبراءة كرما للطفوله لمشردين للناطرين العيد دايرين ع بيوتنا تا تفرح البيوت يا فرح العيد يا يسوع يا يسوع يا طفل المغارة وسع المغارة وطنى بردان وسع له الطهارة تايرجع مناره بعتمة الزمان من دفا عينيك امسحه بالإيمان و بشر أهالينا ميلاد الأمان

מלח דיש תיחקי מעי../images/Emo7.gif

כשביקשתי את התרתילה אמרת לי לא מכירה, עכשיו לחדשים את מכירה את התרתילה הזאת חיפשתי, וילא עשאנו נאסראווי בתע'וזי מעו?

salt of earth

New member
הוא להבדיל ממך פירט יותר

ואני ביקשתי יותר פירוט שאתה לא סיפקת
הוא דקלם את כל השיר שיצא שאני מכירה והוסיף שזה של מאג'דה. בעדין איזה שאלה, ברור שכן אנו רח אכאוויז מע אל נסראוויה

למעלה