שלום נשואה 23

levona

New member
שלום נשואה 23

(אהה אהה חשבתם שהיא תעבור ככה בלי כרטיס מועדון בר-קוד וסיסמא)? למה מה? (מלווה בתנועה מתואמת מסובבת של היד). הכיני נא דף ועט...ותחכי להוראות. (זובור עוד לא עברת) עכשיו תעברי

נשואה23

New member
../images/Emo13.gif נעים מאוד להכיר

אותך עוד לא פגשתי. אני כבר לא כ"כ חדשה, כבר 4 ימים פה!!! ראבק, מה צריכים היום פסיכומטרי להתקבל לפורום?

levona

New member
בלי הקדמות מיותרות...

שכפ"צ פק"מ מר"מ קמב"צ מוכנים? מה זה? למה את לא מגולחת? טוב...תוך 2 שניות תעלי על מדי ב´ תקיפי אותי ותתייצבי...אני כבר חוזרת עם טפסי מיון ושיבוץ. (שלא תבהלי צוחקים הא)
אויייייייייי כמה אני מתה על החדשים האלה

חתולון*

New member
בתור מפעיל המבחנים.....

אני רוצה להודיע שהמבחן הערב יחל בצ´אט בשעה 21.30 בדיוק.... חחחחחח אם אצליח להיכנס מקסימום יהיה חתולון אורח ובעל הבית פשוט בורח.... חתולון

הידה ברוך השם אלוהי ישראלללל!!../images/Emo6.gif

יששששש!! המלעונה חזרה לעצמה
יאללה בונבונה תתחילי אני בסביבה

levona

New member
נשואה תכירי את זוברוסטית 2

הידועה בכינוייה מחריבת מסיבות. לא מכירה אותה? אז תכירי... אם למשל יש מסיבה..היא מחריבה (אז זה זה)..היא פריט חובה. חירבהההההה מממממממממממממלעעעעעעעונננננננננננהההההההההההההההההההההההההההההההההה כמה געגעתי אלללללללללליייייייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך (במשפט צרחני זה אמרתי לה כמה אני אוהבת אותה)

פסטטטטט

בלי בושות
ראיתי, ראיתי כמה את מתה עלי <מחבקת נעלמת ומתעלמת> אם זה ככה כשאת אוהבת מה קורה כשאת לא?
מחריבה <יאללה זובור או לא זובור>

levona

New member
אוקיי נשואה, נתתי לך מספיק זמן

להתארגן. עכשיו אנחנו רציניים...זה באמת. עלייך להקרוא ולהשלים את הקטע הבא ולענות על השאלות בסופו: ארבעים יום וארבעים ________ירדו גשמי זעף בלי_____, מי המבול כיסו את כל הארצות, התיבה נסחפה בזרמי ה_____הגואים על פני הארץ, אבל נוסעיה חשו ב____ בתוך הבתיבה שרר חום ויובש, התיבה שטה יומם ולילה על פני הגלים האינסופיים, עד ש___אחד נראו ראשי הההרים, חשב נח בליבו.... אוקיי, אחרי שהשלמת את החסר עני על השאלות הבאות: 1. כמה ימים ולילות ירד גשם? 2. מה חשב נוח בליבו? 3. כמה עולה לחם? 4. שרטטי בחלון תקני את גרף הפונקציה y=x2+x-2 5. מה שמותם של בניו של נוח. 6. תגידי..רוצה מרשם לעוף? בהצלחה

חחחחחח רק שתדעי לבונבונה

שבמקומות מסויימים יכולים לעצור אותך על הצקה לקטינים ראבקקקקק היא בת 23!!!!! <האמ-אמא של הבשר טרי זאתי>
קדימה נשואה בואי רוצים לבדוק ת´סחורה

levona

New member
נראה לי ../images/Emo3.gif נבהלה......

תנו לי נ´ (נון נון) תנו לי ש´ (שין שין) תנו לי ו´ (וו וו) תנו לי א´ (אלף אלף) תנו לי ה´ (הא הא) תנו עשרים (שקל שקל) תנו לי שלוש (שלוש שלוש) מה קיבלנו? נשואה 23 אנ´לא שומעת..יותר חזק: נשואה 23 יאלל´ה נשואה...(למה אין פה אייקון של כורע ברך)...בואי נו.

levona

New member
23, אם את לא מזדברת אני עושה שביתת

רעב. (וזה יכול להיות מסוכן) איפה זות´י עכשיו נעלמה?

קרנושה

New member
לבנבונההההההההההההההההההה../images/Emo24.gif

נשואה יקירה.......ככה זה כשנכנסים עם רעש וצילצולים......חחחחח תראי אותי אני פה כולה 3 חודשים.....נכנסתי בשקט...סגרתי את הדלת אחריי...פה מילה......שם משפט, פתאום הודעה וגם הודעות -תגובה בלבד......ולבסוף הודעה צהובה מקורית......כעת.....נראה אותכם עושים לי זובור פחחחחחחחחחחח חחחחחחחח אפילו 3 ניקים החלפתי ו......עדיין לא חושבים שאני חדשה כל פעם מחדש..... לבנבונה נעלמת לי.......לא סיפרת לי מי היה הכי שווה שם? במסיבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחח חוצמזה נשואה תגידי למנהלת מילה אחת בהונגרית ואת "IN" חחחחחחחחח...

levona

New member
ליייייייייייייייייייייי!!!../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

למעלה