שלום נעים מאוד

שלום נעים מאוד

חדש דנדש

קוראים לי דרור

אני תקועה חזק בחיים אני חיי עדיין אצל ההורים והם דתיים אני לא גם הישוב דתי וגיליתי פתאום שנשארתי לבד כולם היתחתנו גם החברים היוצאים בשאלה וגם אלה שנישארו דתיים אני כבר זקן בן 30 היה לי סרטן זהוא זה מה שיש לדעת עליי אני מצייר אנמי אסיים תואר בעזרת עצמי אני ואלוהים לא כולכך מסתדרים טוב אז החלטתי להפסיק להילחם ויש בנינו כרגע הפסקת אש , אני לא מפריע לו הוא לא מפריע לי. טוב נעים מאוד אני מקווה שאמצע פה חברה נחמדים אני רוצה גם להכיר אותכם.....לא לדחוף אחד אחד בבקשה חחחחחחחחחחחח.

אהבתי את המשפט

'אני לא מפריע לו והוא לא מפריע לי'. גם אני מאמצת אותו לפעמים [רק בזמנים שאני חושבת שיש אלוהים...] אמנם הוא מצליח 'להפריע' לי לפעמים, ואפילו הפרעות גדולות אבל אני משכנעת את עצמי שזה לא הוא אחראי עליהם אלא הטבע, הביולוגיה וכו', בינתיים זה עובד. ברוך הבא ושיהיה לך בהצלחה!

חחחחחח לא הייתה לי ברירה אלא להרים

דגל לבן , אני יודע שזה מצחיק אבל למרות שיצאתי בשאלה אני עדיין מאמין שקיים כוח עליון כל-שהוא לא יודע אייך קוראים לו אני לא יודע אם הוא טוב או רע אני פשוט יודע שקימת או קיים איזשהוא כוח עליון ורוחניות וזהוא , ואם את רוצה לצחוק עוד אז תקשיבי : הייתי עם המישפחה בחג לא זוכר תשם שכל הלילה לומדים ולא ישנים נראה לי שבועות פשוט יש לי בעיות בזיכרון, בקיצור היינו בירושליים והלכנו לכותל וברדיו בדרך לשם היה תהופעה של בלק אייד פיזזזז והוא סיפר שהוא הלך לכותל ושם פתק באבנים וגיליתי שאף פעם לא שמתי פתק בכותל אז שמתי השנה שמתי פעם ראשונה פתק בכותל כל החיים שלי הייתי דתי עד לפניי 6 שנים בערך . אפילו גרתי בירושליים לייד הכותל אבל לא שמתי פתק זה מוזר נכון? וכתבתי בפתק בקשה שאני ואלוהים נפסיק לריב כי הרגשתי שאני רב איתו כל הזמן נכון שזה נשמע ילדותי ושהפכתי אותו לאיזה אדם חבר אבל זה מה שאני מרגיש אז זהוא עכשיו השלמנו אנחנו לא רבים יותר ואני מתפלל עמוק בלב שהוא לא יפריע לי .

תעשה מה שבראש שלך, המשפחה בסוף תבין

הם לא ישנאו אותך כל חייהם. ואם כן- תלך למשרד הרווחה ותבקש לפתוח את תיק האימוץ שלך, כי בדוק אתה מאומץ.

הם לא שונאים אותי

הם משפחה מדהימה אבל הם הרבה יותר קרים אליי ועם השנים שהם מגלים שאני לא רוצה לחזור בתשובה אלא להישאר במצבי החילוני והחופשי אז הם נהיים יותר קרירים אליי , ואני לא אשנא אותם בחיים הם כל עולמי.

למעלה