שלום נעים מאוד

נוי שלם

New member
שלום נעים מאוד

אני חדש פה למרות שאני מכיר את הפורום מיומו הראשון כמעט אבל לא העזתי לכתוב כאן גם כי אני חושב שאני לא כל כך מבטא את עצמי טוב בודאי לא לעומת החברים האחרים פה אבל כמה פעמים החלטתי שאני יציג את עצמי ואפילו יצרתי לעצמי כמה פעמים ניקים בתפוז ותמיד היה משהו שהתקלקל ולא איפשר לי אפילו להשלים את ההודעה הראשונה אני מקוה שהפעם אני יצליח

קצת על עצמי דוס בשנות הארבעים המוקדמות עובד במקצוע טכנולוגי שלא קשור לדת נשוי לאשתי אהובת לבי היא מאוד חרדית וחסידיש עם ילדים מקסימים ונהדרים
קראתי בשבוע שעבר את הדיונים על מהות הפורום ואני חושב שאני מתאים עם כל הכללים כי אני באמת לא מאמין בדת ולא ברבנים אבל כן נאלץ לחיות חיים כפולים בעבודה אני עושה מה שאני רוצה אבל לבבית אני מיישר קו

ברוך הבא

בטוחה שתמצא כאן מקום בקהילתינו הקדושה
ובקשר לביטוי... זה לא המה שחשוב תהיה כנה תדבר מהלב ואל תשים על מלעיזים

ברוך הבא

ברוך הבא

זו חתיכת התאפקות לקרוא בפורום שנתיים וחצי ולא להגיב, מקוה שעכשיו תהיה שותף פעיל בדיונים, אנחנו זקוקים נואשות לכותבים שמתאימים עם כל הכללים.
לגבי כושר הכתיבה זה גם משהו שמגיע עם הזמן , וגם אני לא חושב שיש לך ממש במה להתבייש לעומת כותבים אחרים (אולי פסיקים ונקדודת יעזרו בכל זאת זה לא ספר תורה...)

בוקר טוב

אמנם אני חדשה כאן. ולא כל כך מקובל שחדשים ישר ניגשים להכניס עוד. אבל אני מרשה לעצמי בכל זאת לברך אותך בברכת ברוך הבא. כי האיכות שלך ניכרת בין השורות למרות מה שאתה קורה חוסר בהתבטאות. אז שיהיה לך בהצלחה כאן. שנהנה כולנו אחד מהשני.

היי, ברוך הבא בשם... חברי הפורום

גם אני לא מהכי הכי ותיקים פה, אבל באמת גם לי לקח תקופה די ארוכה להתחיל לכתוב בפורום.
זה די מלחיץ בהתחלה להכריז על עצמך כ''אנוס''. יכוליות בגלל שחברות בפורום אתה כמו מכריז על עצמך סופית ומודה, זהו! אני באמת חי חיים דפוקים-כפולים. אבל התכחשות למצב בו אנחנו נמצאים לא מעלימה את הבעיה, ומאידך גיסא תמצא פה שותפים למצבך.
תכתוב, תגיב, תתכתב.
כולנו באותה סירה
ברוך הבא

chaynobody

New member
ברוך הבא

אני כמוך בסיפור מאוד מאוד דומה - גם אני בשנות הארבעים ועובד בהי-טק. אשמח מאד להיות בקשר - [email protected] - אם אתה כמוני אתה מרגיש בדיות קשה מאוד.

למעלה