שלום! נעים מאוד!

שלום! נעים מאוד!

אני ............ נשואה לגבר שלי ואמא ל- 2 בנים חמודים בני שנה ו-11 ו-7 ח'. אני באה מפורום אחר שבו לא נהנתי כ"כ (לא חשוב שמות) ומקווה שכאן יהיה כיף יותר.
אשמח אם מישהי תגיד לי איך מתנהל פה הפורום, הוא פעיל ומקבלים תגובות מהר או לא... או סתם מבט כללי על הפורום, ככה שאני אדע לאן אני נכנסת, מחפשת קהילה חמה לשפוך מדי פעם, אתם יודעים....

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

זה הולך ככה: שבוע את תורנית מטבח שבוע שרותים ןשבוע את חופשיה... תעשי חיים

מללנ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תמיד דופקים ת'חדשים..............

0OCEANSOUL0

New member
../images/Emo207.gifשאלה כללית-מה זה תינוק ומה זה פעוט?

מאיזה גיל "עוברים" מפורום תינוקות לפעוטות? השובבה שלי בת שנה ו-3, היא נחשבת פעוטה? כי לי היא מרגישה עדיין תינוקת... פשוט אני מסתכלת הרבה (בעיקר קוראת פחות משתתפת) בפורום הורים לתינוקות ושמתי לב בזמן האחרון שדברים נעשים פחות רלוונטים עבורי, בכל הדיונים על תינוקת מתחת לגיל שנה אין לי שימוש (שכחתי את כל הסיפור הזה כאילו היה לפני שנים) הקיצר! מתי אתן עברתן לפה?

תראי....

יש מבחני מעבר ורק מי שמתקבל יכול להיות כאן. סתם, אני חושבת שזה מה שקרה באמת. כשאמא עמיתית ובוליפלג הרגישו שיש נושאים שכבר פחות מדברים אליהן ואל קב' בנות, הן פתחו את הפורום הזה.נראה לי שמה שקורה זה שממשיכים לזגזג בין 2 הפורומים אבל לאט לאט נשאבים לכאן בגלל הרלוונטיות של הנושאים שכאן עבורינו ויותר בשביל לייעץ מניסיון בפורום של התינוקות.

כנראה שאת בדיוק בנקודה הנכונה למעבר...../images/Emo140.gif

ונכון מה שאמר האמא שלרננה,כשמתחיל להיות פחות רלוונטי להיות "שם". ברוכה הבאה.

פלגיה

New member
שנה ורבע זה בהחלט פעוט

הוא הולך (פחות או יותר) מדבר (פחות או יותר) מתחיל לפתח דעה משלו (יותר או עוד יותר
) - הוא פעוט.

למעלה