שלום, נעים מאוד

Indie62

New member
שלום, נעים מאוד

אני מציצה בפורום מידי פעם וייתכן שכבר כתבתי הודעה או שתיים... בכל מקרה עכשיו שעברנו לבית משלנו נראה לי שיהיו לי המון המון שאלות... ואולי אחרי הרבה שאלות, יהיהו גם תשובות. אני בצד הבלאגניסטי של המשוואה, זו שהבית שלכם יכול להרגיש טוב לידה. כרגע הבית דווקא נראה בסדר, אבל זה כי רק עברנו. מאוד אוהבת את שיטות המוטיבציה והעידוד, את הטיפים ואת הנכונות של חברי הפורום לעזור ולייעץ בכל עניין. בתור התחלה, יש לי שאלה בעניין מטאטא הפלא. עוד דבר - באמבטיה שלנו בין האמבטיה עצמה לקיר ובין אריחי הקיר יש סיליקון, שהשחיר. השחור זה כנראה לא עובש אלא משהו אחר, שלא מגיב לשום אמצעי ניקוי סבירים (אסטוניש, מסיר עובש, סתם מנקה חרסינות). מישהו מכיר ויודע? ודבר שלישי, אם אני כבר כאן - סיר שבתחתיתו נשרף אוכל (הסיר עצמו לא שרוף) - איך מנקים? אני מנסה להשרות במלח לימון וזה לא ממש עושה עליו רושם. תודה תודה תודה!

Indie62

New member
כמובן שלא כתתבתי מה השאלה בעניין המטאטא

כעיקרון סיפרו לי על מטאטא פלא שגם שואב תוך כדי כך שהוא מטאטא, הוא עולם לא מעט והוא נטען. בהום סנטר יש משהו שקוראים לו מגב הפלא אבל את מטאטא הפלא לא הצלחתי למצוא. מישהו מכיר ויודע איפה לקנות ומאיזו פירמה?

לגבי הסיר

להכניס לתוכו מים רותחים ואבקת כביסה. לסגור, להשרות כמה שעות
. עכשיו- לנקות בקלי קלות
. אקונומיקה מסירה עובש. גם חומץ, אם איני טועה. אם זה לא עוזר- להסיר את הסיליקון ולמרוח חדש

yafit7

New member
../images/Emo207.gif סיליקט במקום רובע

מקווה שאני כותבת את זה נכון... בנו לי רצפה מיוחדת באמבטיית הורים, ובמקום רובע אנחנו מתכננים לשים סיליקט שקוף (הבנתי שזה כמו סיליקון...) האם זה עמיד? משחיר? איך מתחזקים?

השחרה = פטריות

אין מה לעשות. באמבטיה בגלל הלחות נוצרים פטריות (השחור הזה) בחיבורים שבין האמטיה לקיר החרסינה וכו'. כמניעה אפשר להקפיד על ניגוב האמבטיה אחרי כל שימוש - אבל צריך שיתוף פעולה של בני הבית וכן להקפיד על אוורור - חלון פתוח תמיד. כמו כן בזמן הניקוי השגרתי לעבור עם מטלית ואקונומיקה שמחסלת את הפטריות על מקומות המועדים לפורענות. וכל כמה שנים לסלק את הסיליקון הישר ולשים חדש, אפשר לבד.

למעלה