שלום נעים מאד

שלום נעים מאד ../images/Emo7.gif

אני לא בטוחה שזה יענין מישהי אבל למה לא לשפוך. קוראים לי לירון וכל חיי הייתי רקדנית בלט וקצת מודרני. המשטר היה מזעזע והמורים למחול התעללו בי כי הייתי כישרונית אבל שמנה. שנים רקדתי וסבלתי מזה. הרקוד הוא אויר לנשימה בישבילי ,לא יכולה בלי . תמיד הערצתי את הרקדנייות בטן ולא למדתי אף פעם. הסתכלתי קצת על רקדנייות וחיכיתי אותן בסוף יצא טוב אנשים ראו אותי סתם משתוללת בשירים קיצביים ושאלו אותי איפה למדתי ריקודיי בטן השבתי בשום מקום,בקיצור זה התגלגל עד שהתחלתי קצת להופיע ולנטוש את הבלט האכזרי הזה. נכון להיום אני נמצאת במשבר ושנתיים לא יוצאת מהבית סובלת מדכאון ותיסכול כי אני שמנה חולמת לחזור להיות בן אדם,לקום מהמיטה ולחזור להופיע. הריקוד בתוך דמי בלעדיו אמצא את מותי. סליחה שכתבתי כל כך הרבה אם מישהו בכלל קרא את הודעתי אני פשוט מתלהבת ושמחה לראות את הפורום הזה. אם מישהו קרא את הודעתי אז תודה. שיהיה לכולכן בהצלחה,מעריצה אתכן ואת המקצוע שלכן לירון

../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ילדונת מתוקה... מה שכתבת מאד מעניין אותי, והלוואי שהייתי יכולה לעודד את רוחך... את נשמעת כמי שאוהבת לחיות, לרקוד ולהופיע, וחבל מאד שאת נותנת לדכאון ככה לבלוע את הדברים היפים האלו בך... גם אני לא רזה. נכון להיום אני שמנמנה, אבל היו ימים שהייתי ממש שמנה, וסבלתי מערך עצמי נמוך מאד. הייתי מנסה להסתיר את עצמי מהעולם, מתקשה מאד להראות את פני ברחוב, ומתקשה מאד לחיות חיים מלאים- והרגשתי כמוך... אמנם לא למדתי אף פעם ריקוד במסגרת, ולכן גם לשמחתי, ולצערי הרב עליך, לא קיבלתי את היחס המשפיל שאת מתארת ממורים למחול, ואולי זו גם הסיבה שלא לקחתי את הקשיים שלי בחיים למקום עמוק כל כך... אבל מה שכן- תמיד המשכתי לרקוד לבדי... בחדר, בחושך, באור, מול ראי, או איך שהתאים לי באותה תקופה (כי היו תקופות שרק להסתכל על עצמי בראי היה מוציא אותי משלווה, ואז הייתי מעדיפה לרקוד בחושך...), עם מוזיקה כלשהי, שהתאימה לי בכל תקופה, ומבטן, מבפנים- להמשיך לתת לגוף את ההרגשה שהוא נחוץ, חי, וראוי לאהבה.... לדעתי, לירון היקרה, אם את באמת אוהבת כל כך לרקוד, ומרגישה בתנועה את עצמך טוב יותר, יש טיפול שיכול לעזור לך לצאת מהמצב הנפשי הקשה שאת נמצאת בו- וכך בהמשך גם מהמצב הגופני הבעייתי (שמן הסתם מושפע מהמצב הנפשי...) יש מטפלים בריקוד, כל מיני סוגים של מטפלים בריקוד- ויש גם מטפלים בריקוד בטן... מלבד כל זה, מכל הריקודים, ריקוד הבטן והריקוד המזרחי- הם הכי פחות תובעניים לדעתי, ומלאים באהבה עצמית, ובלמידת הגוף בשמחה. אני חושבת שאת באמת חייבת לתת לזה עוד הזדמנות... לתת לחיים שלך עוד הזדמנות ללבלב, ולך להתמלא באנרגיות חיוביות... את מוזמנת לכתוב לי למסר אישי, אגב, ואני אנסה לעזור לך כמה שאני רק אוכל.

רקדנית שמנמנה ומקסימה.../images/Emo23.gif

אישה יפה! תודה על הקבלת פנים המקסימה שלך שלחתי לך מסר,מקווה שהוא הגיע נורא ריגשת אותי בתגובתך המקסימה זה הדהים אותי היחס שלך כלפיי. יש לי עוד הרבה מה להגיב כלפיי התגובה ששלחת לי מקווה שזה יהיה בסדר לשלוח לך מסר,אופסססססס כי כבר שלחתי. תמשיכי להיות אהובה ויפה
רקדנית שמנמנה ובטוח יפיפייה
מתוך עולמות שבורים היא צומחת

מה יהיה עם הלינקים שאני נותנת?!

גיליתי עכשיו שהלינק ההוא לא עבד. נראה לי שבעוד מקומות שמתי אותו- והוא לא עבד... אז אני מנסה שוב...

Sefy

New member
../images/Emo140.gif !Always do what you like

Be strong inside, don't let the world bring you down! if you like to do something, do it, don't ever do something you don't want, and this goes beyond dancing, in everything in your life! You enjoy Belly Dancing ? Wonderful! keep doing it! make everyone you know jealous that you can dance, you know why they will be jealous ? cause you will enjoy doing it! and when you do something you enjoy, it shows! you will practicly glow. Just cause you are larger then the "typical" person does not make you any less of a person! it's who you are inside that counts! and if you show it to the outside world, they won't notice anything else.​

ספי יקרה ,את מדהימה,תודה ../images/Emo98.gif

האמת היא שאני יודעת שזה ענין של לשדר מבפנים ודיאטה כרגע אני לא בטוחה שאני צריכה בשביל לפתור את בעיותיי עלי אדמות. אני מתחילה טיפול חדש כי הההההההההההה עברתי טראומה לפניי שנתיים וזה דיי ברור לי שבחורה לא צריכה להיות רזה כדיי להצליח אלא לשדר אהבה ונחת פנימית. הכל בא מבפנים ,תחשוב שאתה דפוק תהיה דפוק ,תחשוב שאתה מלך תהיה מלך. יש המון עבודה פנימית שעלי לעבוד עם עצמי ואחרי שנה וחצי שלא יצאתי מהבית אני יוצאת עוד שבוע לטיפול. האמת היא שאת ספי יקרה ורקדנית שמנמנה המקסימה נורא חיזקתן את רוחי ואני מודה לכן על כך. שיהיה לך שבוע מקסים מלא אהבה והומור. בידידות לי-רון
מתוך עולמות שבורים היא צומחת

סליחה חמוד ,מקווה שתסלח לי../images/Emo140.gif

בבקשה אל
אני רוצה שרק
האמת היא שחשבתי שאתה בחור
אבל זה קשה לדעת באנגלית ,בחור בחורה.
אז ההודעה שלי מופנית אלייך בלשון זכר
ותנסה להתעלם ממה שחשבתי.
מחבקת ושוב מצטערת על הטעות
אני בן אדם,טועים.
לי-רון

Sefy

New member
!I Could never be upset with a girl

What can I say, i've got a soft spot for girls, shoot me
But you have to keep on smiling and keeping positive thoughts

Sefy

New member
../images/Emo9.gif Pleasure is all mine

This forum manager is a wonderful lady, and i'm sure if you put your trust in her, she will not let you down, and with a bit on inner strength of you, and i'm sure you'll do just great

אני מודעת לזה שהמנהלת משהו מיוחד

ולהכיר אנשים שכמותה מבחינתי זה כמו זכייה בלוטו ויותר מזה. להעשיר את הפנימייות. היא כבר מאד עוזרת אורית היקרה ומרגע לרגע אני מוקסמת מאישייותה הגדולה. וכמובן אתה ספי יקר מדהים ביופייך הפנימי. לעולם לא לוקחת כמובן מאליו אנשים יפים כמותכם. מתוך עולמות שבורים היא צומחת

tlingit

New member
צומחת הוא ניק מאד טוב

בעיקר אם את באה ממקומות כאלה כואבים. (רק היום ראיתי את הודעתך וראיתי שמזמן לא הופעת כאן בפורום, אז חשוב לי לחבק אותך) היפה בריקודי בטן הוא שהם באים מתוך הנשיות ולא מתוך נסיון להכחיד אותה כמו שמנסים לעשות בבלט הקלאסי ובעצם בכל התרבות המערבית. פה דוקא אלה שמתאימות לבלט נחשבות מאותגרות.
הרי כל היופי פה הוא בשקשוק, בתפיסת תשומת הלב הגברית, בגרימה לעיניים הגבריות לנסות לפענח את הסודות, ולראות איך הם לא יכולים להוריד את העיניים. פה בבירור יש העדפה לתוכן ולריפודים.
ואם מותר לי לצטט את טינה מ"סהרה סיטי": "פה יש יתרון לנשים המדושנות עונג, ולאחרות יש לאן להתקדם" אני מקווה שתלמדי לאהוב את עצמך כמו שאת, אני מקוה שתשמרי לידך רק חברים שאוהבים את מי שאת ומה שיש לך.

למעלה