שלום... נעים להכיר

דרור121

New member
אבל את כן רוצה שיווין

תסלחי לי אבל זה מה שחרה למנהל הפורום...אם את רוצה שיוויון בחלק מהדברים אז את לא יכולה לומר -בזה נוח לי ובזה לא נוח לי=כי מה שאת אומרת ,זה שאת רוצה שיוויון רק במה שאת תרוויחי מזה!!את רוצה לקבל רק את זכויות הגבר ןלא את החובות. מה דעתך שהגברים גם ירצו את זכויות הנשים ולא את החובות?הם ירצו שגם את תהיי שפחה של הבעל,וגם שתחַזרי..אה?מה דעתך על זה?? אין מה לעשות-היום מחנכים על שיוויון אז זה צריך להיות לטובת כל הצדדים. מי שלא רוצָה לחיות חיי שפחה-כמו פעם-אז שגם תעשה את החובות,ותתחיל לחזר. זה ממש לא יפה.גם הגברים רוצים שיויון.. ואת יודעת למה במוצרי הנקיון תופיע אשה??בדיוק בשביל אותם גברים שאת אוהבת לידך-חזירים על שניים.שטופי זימה... בשביל שאר ההגונים ,שגם דורשים שיוויון בחיזורים=הם לא צריכים דמות אשה על מוצרי נקיון ,וגם לא משתכרים.. נקודה למחשבה...

מי אמר שלהשקיע בקשר זה בהכרח לשלם ?

בלי קשר לדעתי בנושא (אני חושב שצריך לשלם על בחורה בדיטים ראשונים. אם אתה לא רוצה לשלם, כנראה שהיא לא מספיק מוצאת חן בעיניך), מי אמר שלהשקיע בקשר זה בהכרח לשלם על בת הזוג שלך? ואם כן, למה זה מפסיק להיות שיטתי אחרי הדייטים הראשונים (זאת שאלה רטורית, אין צורך לענות)? כמו שציינו כאן לפני, בהחלט יכול להיות שזה נבע מסיבות שלא קשורות לקמצנות (אולי הוא איחר ולא הספיק להוציא כסף, אולי מצבו הכלכלי לא טוב וכד'). מצד שני, כדאי לשים לב לאן זה מתפתח. אם נעים לך איתו ואת נהינת, אל תשללי אותו רק בגלל שני הדייטים הראשונים. נסי עוד כמה פעמים ותראי לאן הדברים מתפתחים וממה אי התשלום עליך נבע. אל תשכחי שאתם רק בתחילת הקשר ועדיין בודקים האם אתם מתאימים זה לזו. שבוע טוב ובהצלחה. רועי

ש-ט-ו-י-ו-ת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש הרבה בחורים קמצנים שמשלמים בפגישות הראשונות ויש הרבה בחורים ממש לא קמצנים שלא משלמים בגישות הראשונות... תמשיכו לצאת

האמת

שאיני נחשבת לאכלנית בד"כ בהכרויות מדובר בכוס קפה עלובה בלבד, אם הוא יתעקש לשלם עבורה והוא מוצא חן בעיניי אז לא אתווכח עימו אך אוציא ארנק ואשלם לפחות את הטיפ. אני חייבת להודות שפעמיים אני שילמתי על בחורים בבית קפה/מסעדה ומדובר על סכום נאה ושימו לב עשיתי זאת רק בכדי לסיים את הפגישה כמה שיותר מהר ולא לראות אותם יותר.

soooz

New member
מן הסתם

שאם כיף לך איתו אז זה לא צריך למנוע ממך להמשיך לצאת איתו. אצלי הוא בטח לא היה מגיע לדייט שני אלא רק אם הוא ממש ממש היה מוצא חן בעיני.

elena20

New member
למה שישלם עליך??? די כבר

עם החשיבה הפרימיטיבית הזו! אנחנו בשנות האלפיים, אפשר לשאול את השאלה הפוך, למה את לא שילמת עליו? זה נראה לך מוזר נכון? למה שבחורה תשלם, אז אני חושבת שזה בדיוק אותו דבר ולא מבינה איך בחורות מעיזות להתלונן על זה. במיחד בתחילת הקשר, אתם עדיין רק בהתחלה, למה שישלם עליך? אני בחיים,אבל בחיים לא אתן לימשהו לשלם עליי בדייטים ראשונים, אולי רק עם הזמן כשמערכת יחסים מתפתחת, ופתאום הבן זוג רוצה להזמין אותך ולשלם עליך, אז סבבה,אבל זה לא צריך להיות חד צדדי, אם חבר שלי ישלם עליי, אני אשלם עליו פעם הבאה, אין דבר כזה שגבר הוא זה שכל הזמן צריך לשלם.

דרור121

New member
javascript:InsertIcon('../images/Emo9.gif')javascript:Insert

כל הכבוד! זו אשה לענין... הלואי כולן כך...

הוא ממש לא חייב לשלם עלייך-

כל עוד זה לא מצב שאת שילמת עליו בכל הפעמים הללו והוא לא הציע גם לשלם- זה סיפור אחר, אבל הבנתי שלא מדובר בזה... אולי הוא סטודנט/חייל שאין לו הרבה כסף, אז הוא לא יכול להזמין בדייטים, במיוחד כשהוא לא יודע מה יניב העתיד בקשר שלכם?

דרור121

New member
בכנות...

תרשי לי לומר:אנחנו בשנות האלפיים.המון בנות רוצות שיוויון וגם בנים. תרשי לי לגלות לך:יש המון בנים טובים נחמדים,שיכולים לאהוב אותך הכי הכי בעולם.אבל הם אפילו ייפגעו אם את תרצי שהם ישלמו. למה? כי הם מחפשים מישהי שלא רק תחשוב אם הם אוהבים אותה,אלא גם שהיא אוהבת אותם. זה חסר להם להרגיש אהובים. בחורה שמחכה שהם ישלמו,זה אומר בחורה שרק רוצה את ה"צומי" שלהם,ולא אוהבת אותם באמת.איך היית מרגישה אם חברה היתה רוצה שדווקא את תשלמי?? זה לא הגיוני.זה מיושן!שייך לשנות הביניים -שהגבר היה השליט הטוטאלי על האישה. היום לבחורות יש רצונות אחרים(להיות עצמאיות.שיוויון.)וגם לבנים!!!(-לקבל רגשות,ועוד.ץ) כל הקטע הזה שהגבר משלם נובע מכך שלגבר יש רצון להרגיש שאת נהיית הרכוש שלו. הבת שלו.שמהיום הוא אחראי שלך.אולי בהתחלה זה חמוד,אבל בחיים,בשיגרה-זה ממש לא נחמד. זה מקשה על האשה! גבר שלא ישלם לך בדייט הוא הוא הגבר שגם יקשיב לך יותר בחיים,שיהיה שותף,שיבין לליבך. זה לא יפריע ל"אגו" שלו אם משהו יהיה קשה לך,או תהיי כאובה.הוא יהיה שותף נאמן. יש עוד הרבה מה להאריך.אבל תאמיני לי- תפנימי את זה!! בהצלחה!

למעלה