שלום... נעים להכיר

שלום... נעים להכיר

יש לכם פורום ממש טוב וכייף לקרוא את ההודעות שלכם:) יש לי קצת בעיה ואני בטוחה שאתכם יכולים לייעץ לי:)... אז ככה... הכרתי מישהו.. ובפגישה הראשונה שלנו, הוא לא שילם עלי... היינו בבית קפה. חשבתי לעצמי .. נו טוב.. בקטנה ובפגישה השנייה הלכנו לסרט וגם שם הוא לא שילם עלי, הוא הסתכל עלי כזה במבט נבוך... אני חושבת שהוא מקסים וממש כייף לי איתו.. אני הרבה זמן לא נהנתי והרגשתי כ"כ פתוחה ואמיתית. אבל, אני מתעסקת עם קמצן פתולוגי??? אח"כ כשנכנסו הוא שאל אותי אם אני רוצה לשתות ועניתי שלא.. טעות. הייתי צריכה לראות אם הוא יקנה לי.. אם הוא עשה את זה כי הוא לא הרגיש בנוח על שלא קנה לי את הכרטיס... וחוצמזה... הוא גר קצת רחוק ממני והוא נסע ממש מהר כדי שנוכל להספיק לסרט. אולי בכלל לא היה לו זמן להוציא כסף?... אוף.. אודה לכם אם תתנו לי עצה

הוא לא חייב לשלם עלייך

יכול להיות שהוא לא עשיר מופלג, ויכול להיות שהוא מאמין גדול בשוויון זכויות ואולי הוא ציפה ממך לשלם עליו. כבר דיברו על זה כל כך הרבה, מספיק עם העניין הזה שגברים חייבים לשלם בפגישה הראשונה/ שניה/ שלישית זה עוד עלול להראות כאילו יוצאים עןם בחור רק בשביל הכסף.

nate2000

New member
העיקר שאת נהנית איתו

והעיקר שטוב לך איתו ואת רואה כאן פוטנציאל. את לא יכולה לדעת אם הבחור קמצן אחרי 2 פגישות.

זה לא שאני...

זה לא שאני רודפת בצע. הכי לא בעולם... אבל זה יכול להראות על ההשקעה שלו להמשך הדרך. שאם עכשיו הוא לא משקיע.. אז מתי כן?... זה הכי לא כייף להיות בקשר עם מישו שלא משקיע בך.. זה מראה את מידת ההערכה שלו כלפיך. ואגב ...יש לו מספיק כסף.

nate2000

New member
אני לא הייתי שופטת אותו רק לפי

הפרמרטר של שילם עליי או לא שילם עליי. במשווה הזאת יש עוד הרבה גורמים. יש עוד המון דרכים שבהם הגבר יכול להראות שהוא משקיע ומעוניין. אחרי 2 פגישות קצת קשה לקבוע לאן העניינים הולכים ועד כמה הוא ישקיע בך אם בכלל.

בר

New member
זה לא יכול להראות לך שום דבר !

אם אדם משלם על בת זוגתו,זה לא מראה על שום פרמטר כמשהו שיש בו השקעה. אלא זה מראה על התנהגות ג'נטלמנית שנהוגה עוד מימי האב המשותף הקדמוני לנו ולקופים. דרך להראות לבנות הזוג שיש לנו בסיס להישען עליו ולהרשים אותן. שום דבר מעבר לזה. כיום בימים שלנו,גבר או אישה יכולים לשלם יחדיו במסעדות או אחד על השנייה וההיפך גם ! גבר שלא משלם בפגישות,אין זה אומר שהוא קמצן,זה אולי מראה על חוסר ניסיונו בהתנהגות עם נשים או הרצון לשיויון בין המינים ולעיתים גם מעניין של בעיה כלכלית כזו או אחרת. כאשר אני קורא הודעה כזו שבה אישה מתלוננת על גבר שאינו משלם בדייטים ראשונים...זה קצת חורה לי,כי מצד אחד נשים צועקות לשיויון זכויות ומצד שני הן מבקשות מהגברים להיות ג'נטלמנים. תחשבו על זה

soooz

New member
כי אנחנו אוהבות

להרגיש מחוזרות, אנחנו אוהבות לחשוב שאתה משקיע בנו ונכון שיש עוד מיליון דרכים להראות את זה אבל להוציא 20 ש"ח על כוס קפה זה בין הדברים היותר פשוטים להראות את זה... זה המינימום. ועם כמה שמדברים על שיוויון - זה עדיין לא אומר שקיים שיוויון. עדיין כשעושים פרסומות למוצרי נקיון תופיע בהם אישה, גברים עדיין משתכרים גבוה יותר מנשים. כשיהיה באמת שיוויון אולי נשקול לקבל את העובדה שגבר לא צריך לחזר אחרי אישה. חוצמזה שאני אוהבת את העניין שאין שיוויון בכל מה שקשור לתחום הרומנטי. אני אוהבת שיש לידי גבר אמיתי, אחד שמחזר, שבשבילו אני מלכה. אני למשל בחיים לא אצא עם הייצור הלא ברור הזה שקורא לעצמו מטרו סקסואל......

בר

New member
../images/Emo6.gif

אחד בפה ואחד בלב... אחחחח אחחחח איזה עולם יפה

בר

New member
זה מצחיק להבין כל פעם מחדש...

שנשים בוחרות לעצמן את הרגע הנכון לדרוש את השיויון והרגע הנכון עבורן שבו הן רוצות להרגיש "נשים". מתוקתי,כוס קפה בעשרים ש"חים לא יעשו את הדייט למושקע יותר...וגם לא ארוחת ערב ב1000 ש"חים. מה שיעשה את הדייט למושקע יותר...זו הדרך בה שני הצדדים יינהגו. מי שישלם בסוף הדייט זה ממש לא חשוב,חשוב איך התחיל הדייט,איך הוא המשיך וכיצד הוא נגמר. כי אז את יודעת לאן נכנסת. לתוך הנשמה של הבחור או לתוך הכיס שלו. אם רק היית יודעת...אני אישית. אוהב להסתיר את העובדה שיש או אין לי כסף. ככה אני אוכל לדעת מתי הבחורה לצידי אמיתית ומתי לא. אני בטוח כמעט שבכל דייט שאצא אליו עם 2000 ש"ח בארנק ורק "אראה אותם בטעות" לבת זוגתי לדייט,זה ינצנץ לה כמו כוכב בלילה אפל ללא ירח,כי אז היא תראה את הכיס שלי. וזה ככה. כן אני יודע שבפורום הזה ישר יקומו ויקפצו עד ראש הדף ויגידו מה פתאום. אבל חברים וחברות,ככה אנחנו בנויים. כולנו זכרים ונקבות,בעלי חיים ולא יותר מזה. הזכר מראה לנקבה שיש לו בסיס איתן להקמת דור ההמשך והנקבה נשארת איתו. הבסיס יכול להיות כלכלי,גנטי ואופיי. אחד יראה שיש לו כסף וזה ימשוך נשים.רבות יש לומר. אחד יראה שיש לו גנים מוצלחים,יופי ובנייה לתלפיות,ימשוך נשים אחרות. ואחד שיש לו אופי שככה היא אוהבת גברים,אז היא תישאר איתו. כל אחד ומה שהוא רואה לנכון לעשות. וככה כולנו מחפשים את החיים הלאה. בין בכיס ובין בנשמה... אז בכדי כוס הקפה ב20 ש"ח לא הייתי שולל איש או אישה. גם לא בדייט עשירי...

אל תכליל ממה שהיא אמרה על כולן.

אני (ואחרות) ממש לא מעוניינות בזה. אני חושבת שיש דרכים טובות יותר לחזר ושחיזור זה דבר הדדי. אז אל תקפוץ להכליל כמו שהיא עשתה. two wrongs don't make a right,

כמה פעמים אחזור על כך...

אין בדבריי משום הכללה אלא צורת התבטאות שאין לה כל הכללה. את כבר אמורה להכיר את זה
ומעבר לזה שצויינה המילה "רבות" ו"אחרות" ואין בכך משום מקום להכליל על כל המין הנשי. אלא אפילו הגדלתי ועשיתי יותר בכך שציינתי כמה וכמה קטגוריות
בקיצור לא הכללתי,פשוט כתבתי כי ככה נוח יותר לכתוב. ואני יודע שלעולם לא יילמדו בפורום שאני לא מכליל לעולם ואם וכאשר אני אכליל אז אני אוסיף את המילה "כל" לפני הכללה. כלומר כאשר אכתוב "כל הנשים צריכות להחזיר את רישיון הנהיגה למשרד הרישוי..." זו תהיה הכללה.

soooz

New member
../images/Emo13.gif

נכון, זה לא יעשה את הדייט יותר מושקע, זה יראה על רמת השקעה מסויימת מצד הבחור. אתה יכול להגיד עד מחר שלא ולהיות פולטיקלי קורקט - בפועל, אני לא אגיד רובנו כי כמובן שזאת תהיה הכללה, אני מכירה המון שאם הגבר לא ישלם זה יוריד להן, אני מכירה בנים שלא יתנו לבחורה לשלם אף פעם על עצמה בדייט ראשון (אלא אם היא לא מעניינת אותם). כל הקטע הזה שאני יודעת שאני נכנסת לנשמה של בחור ולא לכיס שלו זה שטויות כי את זה אני אדע בכל מקרה. מבנאדם שמזמין אותי לקפה - אני לא באמת יכולה לדעת אם הוא עשיר או קבצן, בתכלס? זה גם לא מעניין אותי. אתה יכול לטעון שכן כי יש מניעים ובלה בלה.. קצת התפתחנו מתקופת האדם הקדמון וכסף או בטחון לחיות טוב כמו שאתה אומר לא מה שיגרום לי להשאר עם בחור. למזלי, אני חיה טוב, יכולה להרשות לעצמי לקנות כמעט כל מה שבא לי, ובאופן מפתיע השגתי את זה בזכות עצמי ולא בזכות גבר. אז לראות את הארנק שלו עם 2000 ש"ח באמת לא יעשה לי את זה. אני רואה את זה בארנק שלי אניוואי. פשוט יש מין קודים לא כתובים של איך להתנהג בדייט. יהיו את אלה שיתממו, שיגידו שזה לא נכון ומזמן עברנו את התקופה הזאת, שאני שטחית או אולד-פאשן... ככה אני חיה וטוב לי עם זה. אני רוצה להיות האישה, ושהוא יהיה הגבר. וכל מה שמשתמע מזה. אנשים יכולים לזעוק לשוויון עד מחר, אבל בלי מגדר ותפקידים ומשהו שיבדיל בין גבר לאישה אנחנו אבודים. והכל נורא משעמם ככה.

בר

New member
אולי עבור כולנו הימים של פעם עברו..

אך ההתנהגות שלנו עדיין נותרה ומזכירה את הימים של פעם. וזה בולשיט לומר,יש לי הכל אני לא צריכה ממנו כלום. אני בטוח שאת לא תצאי עם מישהו שאין לו שום דבר בחיים.בטוח בכך בכמעט 100%. את סה"כ בת 20 ועוד נכונו לך חיים ארוכים וטובים. תלמדי להבין את החיים אחרת. התנהגות בני האדם אינה שונה מימי קדם,אולי נראה כי המודרניזציה קידמה אותנו מבחינה טכנולוגית וכל מה שמסביב. אך התנהגותית...נכונה לנו דרך ארוכה למדיי,עד שנהיה שונים מן בעלי החיים סביבנו. ובתכל'ס,גבר שמשלם על בת זוגתו לדייט,לא משנה באיזה דייט,ראשון או עשירי,באמת אבל באמת שלא אמור להצביע עליו כהוא זה. אני מאמין שלנו יש את היכולת להבחין בליבו של אדם דרך עיניו. כלומר,אני מאמין שכאשר את תביטי בעיניו של זה היושב מולך,את תדעי אם טוב לך איתו או לא והחשבון בסוף הארוחה,באמת לא ישנה לך הרבה. במיוחד אם את טוענת שלא חסר לך בארנק
אז עיזבי אותך משטויות של "מי ישלם קודם" - הביטי לתוך עיניו ותקראי את נשמתו,אז תדעי אם הוא טוב לך או לא. רק העיניים בלבד...

דרור121

New member
אז את מוכנה גם להיות שפחה של הבעל כמו פעם בשב

בשביל שההבדלים בין הגבר לאשה יהיו ברורים???ואולי שהוא גם יכה אותך בשביל שתהיי "ילדה טובה" או אם לא שמעת בקולו.... חבר'ה!אם אתם רוצים שהגברים יתנו לכן "זכויות האשה" כמו לפני 500 שנה,אז תתנו גם אתן את זכיות הגבר כמו פעם!! זה לא הגיוני ,ולא הוגן,מה שקורא כאן!!וכבר הרבה התקוממו על זה כאן!!!

אז למה את לא משלמת בעצמך 20 ש"ח?

הרי זה כל כך פשוט בעינייך... יש לי חבר שיצא למאות דייטים (ואני רציני לגמרי) ובדרך כלל לא משלם על הבחורה, תחשבי מה היה קורה לעובר ושב שלו אם הוא היה משלם על כל בחורה שהוא יצא איתה, אפילו אם זה לכוס קפה... כנראה שבאמת נוח לך לתת לגבר לפנק אותך וללקק לך רק בשביל שתצאי איתו לעוד פגישה, אני אישית מאמין בקשר הדדי שבו שני הצדדים מחזרים ולא בקשר של מלכה ומישהו שרודף אחריה.

soooz

New member
אולי זאת הסיבה שהוא יוצא למאות

דייטים . . . בכל מקרה הגבתי לתשובה די דומה שלך הרגע אז אתה מוזמן לקרוא.

שוב דעה קדומה?

לאותו בחור היו קשרים של שנה וחצי, חצי שנה ו-3 חודשים. אני חושב שזה בהחלט לא רע לבן אדם שלא פועל לפי קודים שהומצאו לפני שנים רבות...

למעלה