שלום נטע!

*neta*

New member
אכן כן

מה נשמע? ברכות על ה100

שגיא123

New member
היי יואב מה המצב? ../images/Emo13.gif

אני ומיכאל מצטרפים אליך עוד 3 ימים אז תתכונן

שגיא123

New member
התכוונתי מצטרפים לצבא הירוק

חוץ מזה איך אתה כל כך בטוח שנהיה במחנה 80?

olsenfan

New member
שלום!

שכחתי מההודעה מצטער שלא עניתי. כל פעם נזכרתי ושכחתי לבדוק. בכל מקרה תודה על הברכות. איך היו הציונים של השאר אני יודע שנטע ושגיא קיבלו מאה ודנה אני גם יודע מה עם השאר? איך היו הציונים? מה קורה חוץ מזה מתרגשים מהגיוס? אל תדאגו יהיה טוב ושמרו על עצמכם בלי שטויות בטירונות ובמטווחים בפרט.

שגיא123

New member
שאר הציונים...

חוץ ממך וממיקי היא חילקה את ה9 שבטכ"מ לשני 100, שני 70, וכל השאר באמצע-85... וחלקנו כבר לא מתרגשים מהגיוס, הגיוס עצמו מאחורינו

olsenfan

New member
איך היה בגיוס?

איך זה בצבא? טירונות קשה? שמור על עצמך.

שגיא123

New member
דבר ראשון תודה../images/Emo13.gif אני אשתדל...

איך הטירונות? קשה לי להגיד שסבלתי ביומיים וחצי שהיו לי עד עכשיו... אבל גם לא היה קל. הרחבתי די הרבה באחת הודעות בראש העמוד אם בא לך לקרוא בפירוט, אבל סה"כ זה נראה כמו סוג של חוויה שאני אקח ממנה גם דברים טובים...

Brolly

New member
עכשיו אני אפרט יותר כי אני הייתי

בבסיס שבוע וחצי טוב, שמו אותי במחנה זיקים(3 קילומטרים מעזה), חם מאוד כל היום, מסנג'רים את הכיתה שלנו לכל דבר קטן, עצבנתי את אחת המפקדות והסמל אוהב לסנג'ר אותי, אז בד"כ אין לי זמן לנוח הרבה היום הכי גרוע עד עכשיו היה כשהייתי בתורנות מטבח במדיח, הייתה הפסקת חשמל בארוחת הצהריים, ולמי שלא יודע, זה הסיוט הכי גרוע של כל עובד מטבח, אישיתי אני ועוד אחד מהפלוגה שטפנו 1500 צלחות(בדוק) לבד, וזה היה רק בהתחלה, אני לא זוכר כמה מגשים שטפתי, כמה סכינים ומזלגות ניקיתי, זה היה פשוט יום של סיוטים והיום בבוקר היה את המסדר שישי, להביא את כל הקידבגים וזה, ואותה המפקדת ששונאת אותי אמרה לי לסדר את כל הקידבגי א' והתיקים אישיים של כל המחלקה כשהתיקים פונים לאותו הכיוון ונמצאים ב3 טורים ישרים, לקח לי מלא זמן וכשחזרתי הביתה ישנתי 4 שעות בצהריים, ואני לא אדם שאוהב לישון בצהריים עצה שלי לכם לטירונות, אל תענו למפקדים בחוץ מכן המפקד/ת ואל תעירו להם אם הם נרדמים בשיעורים וכאלה, זה רק יכול להזיק לכם דבר אחד אחרון, חצי מהכיתה שלי הם רוסים, אז אני מרגיש בבית, והטירונות זה גיבוש לא נורמלי, חוץ מהעבודות המעצבנות אני ממש עושה חיים שם(וגם תופס שיזוף כי אני באמצע שום מקום ליד עזה וחם שם, חחחח) אה, וגם עצה לבנים, אל תאכלו את הממרח קקאו, דוחפים לשם סודה וסודה משפיעה על ההזדקפות אם אתם מבינים למה אני מתכוון(כמובן שמשפיעים לא לטובה...), וגם תביאו הרבה כסף, האוכל בחדרי האוכל זה אוכל משוחזר, מאז שראיתי איפה משחזרים את האוכל אני אוכל רק סלטים וסנדוויצ'ים עם גבינה לבנה בחדרי אוכל, חחחחח בע, אני לא רגיל לרשום הודעות ארוכות, נו טוב >_>

EO117

New member
אני זוכר שהמד"ן דני סיפר לנו

בתחילת השנה בהרצאה שהצבא זה המקום שכולם שווים באמת,בלי הבדל גזע, מין,דת וכו'. כולם ביחד: מזרחיים,אשכנזיים, רוסים, עשירים, עניים, לבנים,שחורים, כאלו בעלי חבילה קטנה וכאלו ענקים {אתם מבינים על מה אני מדבר...:)}, גבוהים, נמוכים-כולם חברים של כולם. הוא צדק?

Brolly

New member
אין העלבות על עדות בטירונות, צוחקים

על עדות, אבל ככה זה בכל מקום ובקשר לחבילות, זאת בחירה שלך אם אתה רוצה לבדוק לכל אחד את החבילה שלו, אבל אני לא עושה את זה, זאת כולה מקלחת...

למעלה