עכשיו אני אפרט יותר כי אני הייתי
בבסיס שבוע וחצי טוב, שמו אותי במחנה זיקים(3 קילומטרים מעזה), חם מאוד כל היום, מסנג'רים את הכיתה שלנו לכל דבר קטן, עצבנתי את אחת המפקדות והסמל אוהב לסנג'ר אותי, אז בד"כ אין לי זמן לנוח הרבה היום הכי גרוע עד עכשיו היה כשהייתי בתורנות מטבח במדיח, הייתה הפסקת חשמל בארוחת הצהריים, ולמי שלא יודע, זה הסיוט הכי גרוע של כל עובד מטבח, אישיתי אני ועוד אחד מהפלוגה שטפנו 1500 צלחות(בדוק) לבד, וזה היה רק בהתחלה, אני לא זוכר כמה מגשים שטפתי, כמה סכינים ומזלגות ניקיתי, זה היה פשוט יום של סיוטים והיום בבוקר היה את המסדר שישי, להביא את כל הקידבגים וזה, ואותה המפקדת ששונאת אותי אמרה לי לסדר את כל הקידבגי א' והתיקים אישיים של כל המחלקה כשהתיקים פונים לאותו הכיוון ונמצאים ב3 טורים ישרים, לקח לי מלא זמן וכשחזרתי הביתה ישנתי 4 שעות בצהריים, ואני לא אדם שאוהב לישון בצהריים עצה שלי לכם לטירונות, אל תענו למפקדים בחוץ מכן המפקד/ת ואל תעירו להם אם הם נרדמים בשיעורים וכאלה, זה רק יכול להזיק לכם דבר אחד אחרון, חצי מהכיתה שלי הם רוסים, אז אני מרגיש בבית, והטירונות זה גיבוש לא נורמלי, חוץ מהעבודות המעצבנות אני ממש עושה חיים שם(וגם תופס שיזוף כי אני באמצע שום מקום ליד עזה וחם שם, חחחח) אה, וגם עצה לבנים, אל תאכלו את הממרח קקאו, דוחפים לשם סודה וסודה משפיעה על ההזדקפות אם אתם מבינים למה אני מתכוון(כמובן שמשפיעים לא לטובה...), וגם תביאו הרבה כסף, האוכל בחדרי האוכל זה אוכל משוחזר, מאז שראיתי איפה משחזרים את האוכל אני אוכל רק סלטים וסנדוויצ'ים עם גבינה לבנה בחדרי אוכל, חחחחח בע, אני לא רגיל לרשום הודעות ארוכות, נו טוב >_>