שלום מ"חדשה" + שאלות

לשמ8

New member
שלום מ"חדשה" + שאלות

שלום לכולן, נכנסתי אתמול לראשונה ושמחתי לגלות את הפורום הפעיל והתומך. אובחנתי לפני 6 שנים ומאז נולדו לי תאומים. לאחר הלידה קיבלתי זריקות ואח"כ גלולות ברצף עם תופעות לוואי משמעותיות. החלטתי להפסיק את הגלולות ולנסות התקן מירנה. במשך שנתיים לא קיבלתי כלל מחזור והרגשתי מצויין. כל תופעות הלוואי נעלמו. א-ב-ל, לפני 4 חודשים התחלתי לקבל מחזורים, ארוכים ודי קשים, ואני מתחילה להיזכר בתקופה הרעה של ימי האבחון. יש למישהי ניסיון עם מירנה? ראיתי בפורום שיש מרכז אנדו בתל השומר, איך מקבלים הפניה ממכבי?

טשומפי

New member
מירנה

ברוכה הבאה לפורום, ואני שמחה לשמוע על עוד אנדואית עם תאומים (בסוף עוד באמת נקים כאן קומונה). מעולם לא התנסתי עם מירנה, אבל הבנתי שיש לו תאריך תפוגה של 5 שנים. מהסיפור שלך נראה שאת משתמשת רק בערך שנתיים וחצי אז זה קצת מוקדם מדי בשביל שהוא יפסיק להפריש פרוגסטרון, ובכל מקרה שינוי כזה דרמטי במחזור מעיד שמשהו אכן קרה להתקן. נראה לי שמאוד כדאי לחזור לגניקולוג להתייעצות (יש מצב ללכת לרופא שהכניס את ההתקן?). לגבי המרפאה בתה"ש - דבר ראשון את צריכה להתקשר למרפאה ולקבוע תור ואז את יכולה כשלב ראשון לבקש הפניה מרופא הנשים/המשפחה שלך ולראות אם הקופה תנפיק לך טופס 17 (מדי פעם הם מפתיעים ולא עושים בעיות). אם הקופה עושה בעיות - יש בעמוד הזה בפורום פרסום על שירות חדש של תה"ש בו עו"ד פונה אל הקופות שמסרבות להנפיק טפסי 17 לתה"ש וחוסכת לך את ההתמודדות המייגעת מול הבירוקרטיה של הקופה. בכל מקרה אם כלו כל הקיצין ואת לא מצליחה להשיג הפניה מהקופה את תמיד יכולה לשלם 98 ש"ח למרפאה במקום טופס 17 (למרות שאותי מרגיז לשלם על שירות שלדעתי הקופה צריכה להיות מחוייבת לספק לי). ברוכה הבאה טשומפי.

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

לגבי תהש,טשומפי כבר ענתה, לגבי המירנה, אין לי ניסיון,הבנתי שגלולות ברצף יותר אפקטיביות מה גם שלי אישית פרוגסטרון בלבד עושה מאד רע בכל מובן. בהצלחה

ברוכה הבאה...../images/Emo140.gif

תשובות לגבי מירנה אין לי.... טשומפי נתנה לך פירוט לגבי תל השומר.. אז רק ברוכה הבאה ל
מקסים (מניסיון
)

למעלה