שלום, מתלבט,

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
שלום, מתלבט,

שלום, אני לא יודע מה לעשות, אני הלכתי ללמוד מדעי המחשב בגלל שמחשבים תמיד עניין אותי, ולהיות מתכנת בארץ שלנו זה המקצוע היחידי שאפשר להרוויח בו כמו בן אדם ולחיות. אז הלכתי ללמוד את זה תואר ראשון, אבל אני פשוט נכשל בכל המקצועות, האמת שאני לא לומד, אז זה בעיה שלי ,ולא בעיה של התואר, אבל אני נכשל בהכל אני עכשיו כבר בן 28, סיימתי שנה א של מדעי המחשב עם 3 קורסים עוברים זה הכל ! (מתוך בערך 10 קורסים) לא יודע מה אני רוצה לעשות בחיים.. לא יודע איך להמשיך מפה. החלום שלי היה ללמוד משחק, אבל , וול , בזה אין עבודה, ולא רק זה אמא שלי תהרוג אותי אם אני יילך ללמוד משהו אחר עכשיו אני גר איתה. אני כזה קרוב להרים ידיים, לזרוק הכל, ללכת לעבוד במקום בתור טכנאי מחשבים או מעצב גראפי (עבדתי בתור שניהם הרבה שנים) ולהרוויח איזה 6000 ולנסות לחיות מזה, אני לא יודע מה לעשות המצב בארץ הוא כל כך מתסכל. לא יודע מה לעשות עם עצמי, אני כל יום עד השעות הקטנות של הלילה יושב מול המחשב וחושב מה לכל הרוחות לעשות עם החיים שלי ... ואיך אני יכול לחיות ככה שאני יחייה חיים נורמאלים ! ולא על קו העוני עם משכורת של 5000 שקלים . לא יודע, הבעיה היא שאני בטוח שאין לכם מה להגיד כי גם עוד 999999 אנשים בארץ עם אותה בעיות כמו שלי ...

amirstudiohd

New member
אתה קובע את המחשבות שלך!

קודם כל תן חיוך הכול לטובה! למה? tomorrow is another day מחר תקום ותסתכל על זה אחרת! דבר נוסף העושר שלך מתחיל במחשבות שלך ובהוצאות שלך. יש הרבה אנשים גדולים שהתחילו מכלום והגיעו מעלה! הכול עניין של אמונה. אני מציע לקרוא ספרים חינוכיים כמו "אבא עשיר, אבא עני" ו "חשוב והתעשר"וזה ישנה את קו המחשבה שלך! לימודי הייטק נמצאים בתנופה אתה יכול להשתמש בזה כאמצעי להשגת המטרות שלך. פשוט תכתוב על דף נייר מה אתה רוצה להשיג ובאיזה תאריך אתה תשיג את זה. אני הלכתי על לימודי הייטק כחלק מהמטרות שלי להשיג כסף למען הספר שלי והמוסיקה שלי. take your pashion and make it happend!
--------------------------------------------- לימודי הייטק הם אחלא סיימתי וובמאסטר לומד כרגע קורס ניהול רשתות

manyramirez

New member
סליחה שאני מתפרץ לתגובה שלך שמופנת אליו

רציתי רק לומר שהתגובה שלך ריגשה אותי. אני לא מכיר אותך אישית ולא דיברתי איתך על ההתלבטות שלי, אבל העלת לי את הביטחון העצמי תודה! אתה איש נחמד.

amirstudiohd

New member
נהדר :)

אז קדימה יש לכם משימה גדולה, "תהפכו את העולם שלכם" תתמודדו עם הפחד שלכם כי ככה תצאו ממחסומי הפחד שלכם ויאללא שתצליחו!
----------------- לימודי הייטק הם אחלא סיימתי וובמאסטר וכרגע לומד קורס ניהול רשתות

למעלה