שלום מתכתבת חדשה

שלום מתכתבת חדשה

אני קוראת כמה זמן את הפורום שלם ונהנת מאוד אני אומנם לא בת שישים אך יצאתי לפנסיה מוקדמת,ומרגישה הזדהות עם מה שאתם כותבים. גם אצלי כמו אצל רובכם הילדים פרחו מהקןואנו נשארנו זוג רווקים. מקווה להנות מהכתוב. חנה

ברוכה הבאה חנה ../images/Emo140.gif

מפנה לך מקום על ספת הקטיפה, על השולחן יש מגש של עוגיות... ואוטוטו יגיע גם ה

מנורה

New member
ברוכה הבאה חנה ל../images/Emo82.gifהחם ונעים

ולהכיר אותך אישית במפגש

maxima

New member
בחצר ביתי על העץ

זוג צופיות מזמרות בקולן העדין

yaely2

New member
מנהל
לחנה ברכות להצטרפותך ל../images/Emo82.gif../images/Emo34.gif

שלום חנה,
אם עקבת אחרי הכתוב, ודאי נוכחת לדעת שאנו פורום היודע לפרגן, היודע לאהוב והיודע להתווכח ולהקשיב לדעות מנוגדות לשלנו. לפי הכרטיס שלך עשית הסבה מקצועית בגיל לא צעיר, שאפו
, מסירה בפנייך את הכובע. יש לפנייך 25 שנות עבודה (ואולי יותר) עד שימאס, לדעתי את מסודרת. נשמח אם תכתבי לנו טיפים לטיפוח החן והיופי.

offe

New member
../images/Emo51.gifבבקשה|../images/Emo51.gif מראש

מאחר ואני נמצאת בקבוצה חברתית של אנשים בגילאי 60+ ואני מזמינה את המרצים הבאים לקבוצתנו. יש לי בקשה מאוד גדולה: כאשר תבואו למפגש, באם יש לכם פרוספקטים מכל מכון, חוג, קורס שהוא שבו מופיעים שמות מרצים, אנא הביאו עמכם, זה יועיל לי מאוד. לאורך הזמן אני רואה שיש מכם שהולכים לכל מיני מקומות של עניין. אמנם פעם בקשתי, אולם יותר מסודר יהיה עם (פרוספקטים). מדי פעם אבקש שוב - ברשותכם. ושוב
מראש. לילה טוב offe

ליעלי וכל הפורם

נושא הטיפים הוא אישי לכל סוג עור מאחר ובגילנו לכל אחד יש בעיות בעור אם זה נימים ,כתמים,נגעים על העור וקמטים בכמות שונה, בנושא האיפור לכל אחד יש סוג עור שונה וזה מיק אפ שונה מבנה פנים שונה עיין שונה וזה גם איפור שונה, הטיפ היחיד והחשוב הוא לא לצאת לרחוב ללא מקדם הגנה,קרם לחות ובגילנו פילינגים [לא חזקים מאוד כי הכל חוזר לקדמותו תוך שנה] וקרם הזנה בלילה רצוי גם סרום, אגך שוב לכל אחד זה חומר שונה בהתאם לסוג העור. חנה

נֵנָה

New member
שאלה לחנה ../images/Emo35.gif

מה בדיוק עושה הסרום? האם שמים סרום ומיד מעליו את הקרם המזין או ההיפך? ומדוע? ב
לייצ'יק

ננה

סרומים חודרים לעור ומזינים אותו הסרומים החודרים הם ויטמין על בסיס מים שהם ויטמין b וויטמין c לקוסמטיקאית יש מכשיר המחדיר טוב יותר את הסרומים אך ניתן גם לעשות אותו על עור נקי ולאחר מכן קרם הזנה רצוי בלילה. חנה

../images/Emo141.gif מנורה../images/Emo13.gif

תודה על הברכה באיחור אומנם אך מוטב מאוחר מאשר בכלל חנה

נֵנָה

New member
לחנה אורגינל ברכות להצטרפותך../images/Emo24.gif

אלינו. כאן כולנו צעירים ברוח ובנפש
לא לשכוח ללחוץ על התמונות ...

ננה

תודה על הברכה והציור היפה, אני מצטערת שאני לא ברמה כזאות של הוספת פרטים כמוכם אך בזמן המעט שיש לי אני מקוה ללמוד . חנה

נֵנָה

New member
לחנה ../images/Emo51.gif על הטיפ ../images/Emo6.gif

בקשר להוספת תמונות, את תלמדי עם הזמן והנסיון, כמו כולנו
הדרך לקידמה מתחילה בצעד אחד ואותו כבר עשית
אשמח לעזור לך ברגע שאתפנה קצת יותר מהבלגן

offe

New member
ננוש - הוספת תמונות

אם תלמדי את חנה להוסיף תמונות - אנא בפורום לא במסר - אני מתביישת אבל עד היום למרות ההסבר - עדיין לא קלטתי - אולם ראיתי שאת מסבירה חלום.
גדול offe

למעלה