שלום משתתפת חדשה..

אודלית

New member
שלום משתתפת חדשה..

עברתי 6 הפריות ובשעה טובה נקלטתי להריון וילדתי את בתי הבכורה לפני כשנה ו-9 חודשים בגיל 45, כמובן שאני מאוד מאושרת אני גם נראית צעירה הרבה מגילי וכמובן שרציתי ועדיין רוצה להמשיך להרות. עברתי הפרייה אחת אחרי הלידה טופלתי בזריקות מנגון במקום פרגונל שהוא טוב עבורי, אך לא היה בנמצא והיתה לי אכזבה משום שהיתה לי ביצית אחת שלא הופרתה, באותה הזדמנות הודיעו לי מבית החולים שבגילי הם לא מוכנים שאמשיך בטיפולים, מאוד התאכזבתי . מה דעתכם? האם יש למישהי ניסיון לטיפולים אחרי גיל 45 ללא תרומת ביצית? מצפה לתשובתכם, תודה רבה.

זוליק

New member
היי אודלית ../images/Emo42.gif

הנסיון הוא לא שלי, אני בת 28. אך, אני מכירה בחורות בסביבות הגיל שלך שכן עושות טיפולים. בטיפול אחד לפני האחרון שלי, אושפזתי בבי"ח, עקב כאבים חזקים וגרוי יתר של השחלות. לידי שכבה בחורה בת 46 שעברה שאיבת ביציות והיו לה דימומים. מה שכן, אני מהצפון ואני מאמינה שאת רוצה רופאים מהמרכז. מחזיקה לך
ואל תוותרי!!!

לי חן

New member
הי אודלית

הרבה לעזור, אני לא יכולה... אבל, ברוכה הבאה אלינו ואני מקווה שיהיה המשך טוב...
לי חן

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

לא ברור לי מי סרב לטפל בך? בית החולים, או קופת חולים סרבה לתת לך התחייבות לטיפול? חוק בריאות ממלכתי באמת לא אמור לכסות טיפולי IVF מעל גיל 45, אלא רק עם תרומת ביציות, אבל תמיד יש חריגים. אם קופת חולים כן מאשרת לך, או אם את מוכנה לשלם מכספך- תמיד תמצאי בתי חולים שיטפלו בך בשמחה. טילי, מנהלת פורום הריון, טופלה אצל פרופ´ דור והיא מעל גיל 45 ומאוד בהריון
אני יודעת שבבית חולים רמב"ם יש נשים מבוגרות שמטופלות שם. וכמובן כל בתי החולים הפרטיים. להערכתי הבעיה תהיה להשיג אישור מקופת חולים, ולא בית החולים. כי בטיפול הראשון הושגו תוצאות נמוכות. מה רמת הFSH שלך? אגב, מקובל שמנוגון משפיע בדיוק כמו פרגונל, כי זה אמור להיות אותו חומר רק מחברות שונות, כך שלא בטוח שזה מה ששינה את התוצאות. לצערנו בגיל שלנו שנתיים זה המון זמן והשעון הביולוגי מתקתק בקולי קולות
שיהיה בהצלחה נועם

קודם כל תודה ../images/Emo23.gif

מאוד מעודד אותי לראות עוד הצלחות בגיל הזה שאני כבר מתקרבת אליו. אני בת 42 ושומעת את תקתוקי השעון מתחזקים. לי עדיין מאשרים הכל בלי שום בעיות, מקווה שתצליחי בקרוב.
נילה

אודלית

New member
תודה רבה על התגובות וקבלת הפנים..

ועוד שאלה.. בהפריה האחרונה היתה ביצית אחת האם הכמות יכולה להשתנות בהפריה הבאה. ושוב תודה!

נועם@בת

New member
בעקרון כן, אבל...

עם הגיל תגובת השחלות הולכת ונחלשת. לכן שאלתי אותך מה רמת הFSH שלך, רמה גבוה (מעל 10) מעידה על ירידה בפעילות. ברמה גבוהה מידי (מעל 18) כבר לא מאשריפ בכלל IVF. בהצלחה נועם

למעלה