שלום משיחיים.

lion 7

New member
תיקון

לוקס ואחרון יוחנן בסוף המאה שגם חווה את החזון הוא הצעיר בינ התלמידים ,היו בשורות לא רוחניות שבתחילת המאה השניה ואילך הם כבר מוזכרים בדיאצטריון היו בשורות לא רוחניות, שלא הוכנסו למכלל הבשורות הרוחניות שהם מרקוס, מתי, לוקס ויוחנן

lion 7

New member
המשך

בקשר ללידת ישוע שאירעה ב4 לפני הספירה , אני כתבתי כאן על שושלת הורדוס נא לחפש ואיזכורם המדויק כמו באינגיל , המאורעות הנזכרים כמו הרעידה והחשך שאירעו בזמן הצליבה, מוזכרים דרך הסטריון משומרון שצוטט על ידי הסטורין רומי פגני , ישוע נזכר בארכיון הרומי כאדם שעשה רעש בגליל ויש כהנה וכהנה , אני כותב מהנייד ומהזכרון .. וההסטוריון היהודי מאלכסנדריה (עייפות שברח לי שמו) , מזכיר אותו גם . מה עוד?

salt of earth

New member
זה לא מה שטענתי ../images/Emo9.gif

בכל ההודעה שלי למעלה הוכחתי שזה לא שאלוהים הפך את עצמו לאלוהים ולא שהאדם הפך את עצמו לאלוהים ואתה בכל זאת ממשיך לטעון ולעליל שקרים על הנצרות. מי אמר כי לאלוהים יש פיצול אישיות? אני אשאל אותך שאלה, האם התוכנית האלוהית ידועה לך? האם אתה יודע מהי תוכניתו של אלוהים? בוודאי שלא!!! אף אחד לא יודע מלבד אלוהים עצמו. בשבילנו הנוצרים מעשה הכפרה היה חלק מהתוכנית של אלוהים, תוכנית זאת נרמז לה בנבואות של הברית הישנה והיא התגלתה בבירור לפני 2000 שנה. זאת האמונה שלנו, ואתה בא להתווכח על האמונה שלנו ומעליל עלינו דברים כאילו שאנחנו טוענים שאלוהים יש לו פיצול אישיות חלילה. ישוע בחייו קיים את כל מצוות התורה אז הוא לא "הופך את התורה" לטענתך. אנחנו אומרים כך: ישנו אל אחד שמתגלה ב 3 פרסונות וזה השילוש הקדוש. האב בשמיים שלח את דבר האל אשר לקח על עצמו גוף אחד וחי כבן אדם אך מעולם לא נפרד מהאב כי בהיבט האלוהי שלו הוא מילא את היקום. ישוע חי כיהודי, שמר על המצוות והטיף לגאולה, היו לו מאמינים שהלכו אחריו והוא תמיד אמר כי הוא בא כדי לגאול את האנושות והגאולה התבצעה ע"י הצליבה. ובצלב הוא השלים את התורה כי העלה אותנו לדרגה יותר גבוהה וכי התורה לא יכלה למנוע מהאנשים לחטוא (הבעיה היא באנשים ולא בתורה חלילה) ולכן ישוע מת בגופו על הצלב ולקח את החטאים של האנושות. השלים זה לא ביטל או סתר חלילה, השלים זה לקח את התורה לדרגה יותר מושלמת. כפי שאמרתי לך בהודעה קודמת זה טיפשי להגיד שאלוהים נצלב על הצלב כי אלוהים לא חש כאב, לא עצב, ולא כל הרגשות האנושיים האלה שלא נגעו בהיבט האלוהי של ישוע.

BelaMirela

New member
אין טעם להתוכח יותר מדי

חבל"ז ... יש באנשים מסוימים נטיה להפוך אנשים לאלים , והנצרות אינה יחידה בזה , גם הבודהיזם עשה כך , וגם פרעוני מצרים העתיקה עשו כך - הם דאגו שיתיחסו אליהם כאל אלים וכל ראום נתיניהם.

lion 7

New member
תלוי מיהו המאמין

ואם יש מסורת והסטוריה המאמת את זה , אז עד רבה , ישוע לא המשיח הראשון שהיה בין בני ישראל או היהודים , ויש כ25 אנשים שטענו על משיחותם , אחרון הוא כבוד הרבי מילובביץ , וכנראה יש לנו בפורום עוד דמות חביבה וידיד לא מזיק כמו לנצח חביבי ונחמד שמראה על היותו משיח בן יוסף , שיבורך , אנחנו לא רק משננים את דברי התורה והברית החדשה אלא חיים יומיום בצל הרוח שצלחה עלינו , כמו שצלחה על משה והרבה מכותבי התנ``ך והברית החדשה , זו לא אגדה , ישוע מדבר איתנו חי בינינו , לא בזכות אנו נקראים על שמו אלא בחסד. ואשראי המאמין ולא ראה

lion 7

New member
בזמני החופשי אני אתרגם מערבית

לעברית חומר הנוגע לשאלת השאלות מה ומיהו המשיח . ונשים אותו בקישורים ,, כרגע אין לי גישה למחשב , אני חושב גם בלהשתמש בוורד ..

אתם ממש מוזרים

אתם מודים שהשתנו מצוות התורה אבל אתם מצטטים לי פסוקים מהברית החדשה שאומרים שיש"ו לא שינה דבר מהתורה. באמת מה נסגר אתכם.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifנחסם לצערי !לאחר שקיבל מספיק במה וצאנס

להתנהג בכבוד ובדרך ארץ כפי שהיה מצפה ורוצה שיתנהגו לאמונתו ותורתו, אך לא השכיל לעשות זאת. חבל.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלאחר יותר מ3 אזהרות בנוגל לשימוש בשם

יש" ו ואתה ממשיך בשלך, אז אין מנוס: אתה נחסם.

lion 7

New member
סוג של מחרחרי ריב

במיוחד ביננו לבין יהודים , זה לא דיון אלא השמצה לשמה , שישוע יברך אותו כמו שהוא משמיץ אותנו.

salt of earth

New member
הוא הגיע במטרה אחת והיא להשמיץ

וזה היה ניכר מההודעה הראשונה שלו כאשר אמר קיצור הקללה "יימח שמו וזכרו" ועם ידע אפסי על הנצרות חוץ מההשמצות שעשה. אמנם אני ואת וליון ניסו לבוא לקראתיו וענינו על השאלות שלו אבל בהמשך שמתי לב כי הוא אינו קורא את ההודעות הארוכות יש לציין שכתבנו כי הוא המשיך לחזור על הטענות השגויות שלו שוב שוב למרות שהוכחנו לנו שהוא מייחס דברים שקריים לאמונה הנוצרית. נתנו לו הזדמנויות די והותר ואפילו כאשר הוא דיבר תמיד בנימה מזלזלת מעולם לא החזרנו לו או השמצנו בחזרה. הפורום כבר קיים שנה וקצת כמעט וכל הזמן באים אלינו אורחים עם שאלות על האמונה הנוצרית ותמיד ענינו להם ברוחב לב ובהסברים מפורטים ויעידו על כך החברים הקוראים הסמויים והפעילים אבל טרול כזה מעולם לא היה לנו, אחד שבא רק במטרה להשמיץ ללא שום רצון בסיסי לדיון- הרי איך אפשר בכלל לעשות דיון רציני על האמונה הנוצרית אם הוא לא יודע כלום על הנצרות?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהבעייה שדתיים (לא מכילה אולי חלק רק) לא

רוצים באמת לשמוע וללמוד על דתות אחרות מהמקור שלהן, כי יש חשש שלא מובן לי של ערעור האמונה!!! האמנם מי שבאמת משוכנע בתורתו ודתו אמור לחשוש מלדעת יותר על דתות אחרות פן תתערער אמונתו?
ראו דוגמה.

salt of earth

New member
עכשיו תארי לך שמישהו היה מגיע לפורום הזה

ומגדף ומשמיץ באמונה שלהם כפי שאותו טרול השמיץ באמונה שלנו... לא צריך לחשוב יותר מדי מה יהיה גורלו. דווקא אין זה פסול ללמוד על דתות אחרות, אני למדתי על האיסלם ועל היהדות. זוכרת פעם שדיברתי עם רותם על משהו והזכרתי את השביס אז רותם שואלת אותי מה זה שביס ואיך בכלל אני יודעת דברים כאלה שהיא עצמה לא יודעת
איפה רותם באמת?

האחד הנחמד,

מקריאת הודעותיך לא הצלחתי להבין מה אתה בעצם רוצה. מדובר כאן בפורום "נצרות משיחית", אתה בא לכאן, מעורר פרובוקציות מיותרות שאינן מוסיפות כבוד לאף אחד, במיוחד לא לך. האמן לי שזה מיותר וחסר טעם. אני יהודי ובעברי הרחוק שמרתי מצוות, אני נכנס מעת לעת לפורום הזה, בעיקר בגלל האנשים המקסימים שיש כאן. ואני אומר זאת באחריות מלאה. יש כאן אנשים שאני מאחל לך חברים כאלה, החל במנהלת הפורום וכלה באחרון הכותבים. כהוכחה להיותם סובלניים כלפיך, ראה שאף לא אחת מהודעותיך נמחקה, וגישתך לפורום לא נחסמה. מנהלת הפורום גילה כלפיך, ועדיין מגלה, סבלנות אין קץ. המשתתפים האחרים הסבירו לך באריכות ובאדיבות רבה את גישתם ואת עיקרי אמונתם ואתה ממשיך בשלך, תוקף ומעורר פרובוקציות. אז אולי תסביר לי למה זה טוב ? מה אתה מתכוון להשיג בכך ? הרי גם אצלנו נאמר "איש באמונתו יחיה" כפרפרזה לפסוק בספר חבקוק פרק ב' פסוק ד' "צדיק באמונתו יחיה". אז אם אינך מכבד את המקום ואת המשתתפים, כבד לפחות את עצמך והפסק כבר עם הפרובוקציות הללו.

למעלה